GezondheidAdvertorial

Elke dag voldoende vers fruit, en nooit meer weggooien: zo doe je dat!

by Sven Kok

Fruit eten is lekker, gezond én belangrijk. Door voldoende fruit te eten, krijg je vitaminen en mineralen binnen. Dat zorgt ervoor dat je lichaam kan functioneren, het geeft energie en een goed gevoel. En als je het goed aanpakt is het echt een feestje.

De Gezondheidsraad adviseert volwassenen om 250 gram fruit per dag eten. Daar komt de gemiddelde Nederlander helaas lang niet aan. Gemiddeld eten we 130 gram fruit. Dat kan beter. Gelukkig is voldoende fruit eten geen straf en veel makkelijker dan je misschien denkt. Door te kiezen voor Fast Fruit haal je alles in huis wat je lekker vindt en hoef je nooit meer iets weg te gooien: blauwe bessen, açai drops of lekkere fruitmixen. Je koopt ze diepgevroren en in een kleurrijke verpakkingen.

Mango, papaya en pitaya
Waar je ook zin in hebt, er is voor ieder wat wils. Ga jij voor een mix van mango, banaan en ananas of mango, papaya en pitaya? Fervente sporters kunnen ook kiezen voor een mix met extra proteïne. Die zijn er in de combinaties appel, banaan en proteïne én banaan, kers en proteïne. Je kiest uit wat je lekker vindt, of koopt het gewoon allemaal. Als het tijd is voor een lekker ontbijt, een gezonde smoothie of een toetje met fruit hoef je het fruit van Fast Fruit alleen maar uit de vriezer te halen. Schillen en snijden hoeft niet meer.

Zoet en perfect rijp
Hadden we al gezegd dat Fast Fruit alleen het allerbeste kwaliteit fruit, geoogst op het ideale rijpingsmoment uitkiest? Daardoor ben je gegarandeerd van zoet en perfect rijp fruit. En door het optimale en snelle vriesvers-proces is jouw favoriete fruit het hele jaar beschikbaar. Daardoor blijven de vitaminen langer behouden en voorkom je voedselverspilling. Kortom: feeling good, made easy!

Door het optimale en snelle vriesvers-proces is jouw favoriete fruit het hele jaar beschikbaar

Fast Fruit: jouw dagelijkse portie fruit in het vriesvak. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen