CulinairAdvertorial

Dít is het onmisbare ingrediënt tijdens de borrel

by Sven Kok

De drukke week zit erop. Je luidt het weekend in met je partner, vrienden of familie. Onder het genot van een koud glas witte wijn maak je weer écht even tijd voor elkaar, zonder drukte en afleiding. En een heerlijk hapje maakt dat helemaal af.

Ons motto is dan ook: geen borrel zonder Beemster. De Beemster kaasmakers weten als geen ander wat genieten is. Er wordt veel tijd besteed aan het maken van de kaas en de natuurlijke rijping. De liefde en aandacht die hierin wordt gestoken, zorgt voor échte smaak en het allerbeste resultaat. En je hebt nog ruime keuze ook. Maak kennis met de Signature kazen van Beemster.

Smaakvol
Rijk en pittig van smaak, een stevige bite terwijl ‘ie heerlijk wegsmelt in je mond. Beemster Signature Aged is zo’n tien maanden op natuurlijke wijze gerijpt. Beemster Signature Extra Aged is iets ouder. Deze kaas is ongeveer achttien maanden op natuurlijke wijze gerijpt. Dat zorgt voor een volle smaak, een zilt knappertje en witte rijpingskristallen.

Deze verslavend lekkere kazen zijn bereid met 100 procent verse Noord-Hollandse weidemelk

Kaas met pit

Royaal Grand Cru heeft zelfs circa twaalf maanden gerijpt op sparrenhouten planken. Het resultaat? Een stevige, notige en licht brokkelige kaas. Liever nóg iets meer pit? Kies dan voor Beemster Signature X-O-. Deze is minimaal 24 maanden gerijpt en daarmee de meest rijpe, brokkelige kaas uit de Beemster kaasmakerij. Deze verslavend lekkere kazen zijn bereid met 100 procent verse Noord-Hollandse weidemelk en lokaal gemaakt in de Beemster polder. Lekker op brood, als blokje bij de borrel en het belangrijkste ingrediënt op een goed gevulde borrelplank. Wat is jouw favoriet?

Beemster, de smaak van thuis, te vinden in het vers-schap in de supermarkt. Klik hier voor meer informatie, inspiratie en de lekkerste recepten.

Gerelateerde artikelen