CulinairAdvertorial

Fruitage by Rodenbach: een feestelijk aperitief met natuurlijke ingrediënten

by Sven Kok

Het is smaakvol, fris en feestelijk en daarmee het perfecte aperitief tijdens de feestdagen: Fruitage by Rodenbach. Dit fruitbier is bovendien met liefde gebrouwen, het bevat 100 procent natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen.

We kunnen je deze dorstlesser om verschillende redenen van harte aanraden. Fruitage by Rodenbach is – met een alcoholpercentage van 3,9 procent – een licht fruitbier. Prettig als je wel een drankje wil drinken, maar niet wil dat de alcohol gelijk naar je hoofd stijgt. Het bevat natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen.

De perfecte combinatie

Daarnaast is het gewoonweg ontzettend lekker. De smaak van rood fruit is zoetzuur en fris. Het is een heerlijk drankje tijdens de borrel, maar combineert ook perfect met onder meer frisse voorgerechten, fruitsalades en zoete toetjes. Goed om te weten als je dit jaar op zoek gaat naar drankjes die perfect passen bij de gerechten en hapjes die je serveert.

Het combineert perfect met frisse voorgerechten, fruitsalades en zoete toetjes

Zo serveer je het

Drink je zo’n lekker drankje, dan gun je jezelf en je gasten natuurlijk de ultieme beleving. Drink dit fruitbier daarom in het unieke en bijpassende aperitiefglas, zo komt de smaak het best tot zijn recht. De ideale serveertemperatuur is tussen de vier en zes graden. En presenteer het drankje met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Fruitage by Rodenbach, hét drankje als je wat te vieren hebt.

Geniet van de smaakexplosie van Fruitage by Rodenbach, klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen