C’est bon, c’est Bonne Maman! Het Franse merk Bonne Maman, welbekend van de jam met het iconische roodwitgeruite dekseltje, maakt al haar producten met veel liefde. Alleen natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en trouw aan origineel recept; met veel liefde gemaakt, zoals een Maman doet voor haar kinderen.
Zijn noten en pinda’s voor Bonne Maman een logische stap? Bien sûr! , zoals de Fransen zouden zeggen! Bij Bonne Maman zijn we nieuwsgierig naar alle smaken die de natuur te bieden heeft en worden er continue nieuwe plantaardige mogelijk heden verkend. Noten en pinda’s zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook gezond: een ware bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Daarnaast laten zij zich, net als fruit, goed lenen om er een smaakvol. broodbeleg van te maken. Zo is Bonne Maman Hazelnootpasta, met lekker véél hazelnoten, al verkrijgbaar. Daar komt nu Pindapasta bij! Natuurlijk zijn de spreads van Bonne Maman palmolievrij.
Pindakaas? Pindapasta!
Na het proeven valt voor vrijwel iedereen de naam op z’n plek. Dit komt door de textuur en het mondgevoel; Bonne Maman Pindapasta is fluweelzacht, doet denken aan bijvoorbeeld een hazelnootpasta én is gemakkelijk te smeren. De smaak is romig en zacht. De pinda’s zijn licht geroosterd maar zonder hun vliesjes. Door het vliesje niet mee te nemen, wordt ‘het bittertje’ eruit gehaald en dat proef je! Na een zeer fijne maling, ontstaat een verfijnde smaak met lichte vanille tonen. Bonne Maman Pindapasta is verkrijgbaar in twee smeuïge varianten: ” Romig én zacht ’ en ‘ met stukjes pinda “.
Niet alleen voor de boterham
Deze eersteklas smaakmaker hoeft niet alleen de boterham te sieren, maar nodigt ook uit tot creatief gebruik zoals bijvoorbeeld in bakcreaties. Of het nu wordt toegevoegd aan een smoothie voor een verrassende twist of gewoon rechtstreeks uit de pot wordt gesnoept met een lepel, de Bonne Maman Pindapasta is een ware verwennerij. Et voilà , Bonne Maman Pindapasta!
Klik hier voor Bonne Maman recept inspiratie of ga naar Bonnemaman.nl voor meer informatie.