‘MENSEN GAAN VAAK DE MIST IN MET HUN ONDERGOED’

by Sven Kok

Modestylist Lizzy van der Ligt (@lizzyvdligt, 275.000 volgers) pakt met de feestdagen graag uit met een spectaculaire outfit. En het liefst hijst ze ook haar kinderen in schattige kleding, maar dat is vooralsnog vaak geen succes.

Wanneer bepaal jij wat je kerstoutfit wordt?
“Dat verschilt. Soms weet ik al heel ver van tevoren wat ik ga aandoen, maar de afgelopen jaren was dat niet het geval. Vorig jaar was ik net bevallen van Suki en was ik niet echt met mijn outfit bezig. Dat jaar daarvoor was zwanger van Jagger. Dit jaar is het dus wel weer eens tijd voor een goede outfit.”

Hoe doe je dat bij je kinderen?

“Vorig jaar had ik leuke kleren voor Jagger, maar de kleren die ik voor haar uitkies, wil ze nooit aan. Ik ga
het dit jaar weer proberen, maar ik ben bang dat het weer eindigt in iets verschrikkelijks: schoenen met lampjes, een zomerjurk en een trui eroverheen ofzo. Ik kan hoog of laag springen, maar ik breng haar toch niet op andere gedachten, dus heb ik het opgegeven. Ze heeft ook nog nooit een elastiekje in haar haar gehad. Ik vind het wel grappig dat ze zo’n duidelijke mening heeft. Suki wordt in december één. Zij heeft nog niks te zeggen dus voor haar ga ik iets schattigs uitzoeken.”

‘KIES LIEVER VOOREEN MAATJE TE GROOT DAN EEN MAATJE TE KLEIN’

Wat is jouw stylingadvies voor een goeie look?

“Trek iets aan wat lekker zit. Als je veel eet en je zit de hele avond in zo’n ingewikkeld jurkje, dan voel je je ongelukkig. Online webshops hebben vaak een speciaal tabblad met kleding voor de feestdagen, daar kan je snel en makkelijk leuke kleding vinden.

En mensen gaan vaak de mist in met hun ondergoed. Dan hebben ze een te strakke onderbroek onder hun jurkje, of bh-bandjes die net niet overal mooi uitkomen. Dan ziet het jurkje er mooi uit, maar dan is dat toch jammer van het ondergoed. En kies liever voor een maatje te groot dan een maatje te klein. Een maatje te groot ziet er beter uit en maakt slanker.”

Gerelateerde artikelen