LifestyleAdvertorial

De drie allerleukste spelletjes voor je kind!

by Sven Kok

Het is een magische combinatie: spelen en leren tegelijkertijd. En als je dat doet met de (bord)spellen van Koninklijke Jumbo is het nog gezellig ook. Kun je niet kiezen? Dan heb je geluk: wij lichten onze favorieten voor je uit, dus doe er je voordeel mee.

Ik Leer Vormen en Kleuren

Ik Leer Vormen en Kleuren is hét spel voor kinderen vanaf twee jaar. Ze leren met behulp van zes spelletjes kleuren benoemen en vormen en silhouetten herkennen. Ook vergroten ze hun woordenschat en leren ze verbanden leggen. Zoek de afbeeldingen met dezelfde vorm bij elkaar en maak zo je kaart compleet.

Ik Leer Lezen
Aap, noot, mies, maar dan anders. Met Ik Leer Lezen leren kinderen lezen en woorden spellen. De woorden zijn zorgvuldig gekozen, bestaan uit maximaal vijf letters en sluiten aan bij de woordenschat van een kind van vijf jaar. Het speciale lettersysteem zorgt er bovendien voor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Ik Leer Lezen bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken en woordjes spellen.

Kinderen kunnen zo op spontane wijze, en volgens hun eigen regels en ritme, op ontdekkingstocht

Ik Leer Ontdekken Het Lichaam

Met Ik Leer Ontdekken Het Lichaam, het educatieve spel voor kinderen van vier tot zeven jaar oud, leer je spelenderwijs het lichaam kennen. De doos bevat allerlei materiaal waarmee je van alles leert over de menselijke anatomie. Biceps, triceps, longen en kuitspieren. Ze passeren allemaal de revue. Kinderen kunnen zo op spontane wijze, en volgens hun eigen regels en ritme, op ontdekkingstocht.

Ik Leer Ontdekken Het Lichaam is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie STEAM. Er kan tot en met zondag 29 oktober op dit spel gestemd worden. Ga naar de website speelgoedvanhetjaar.nl en breng je stem uit!

Waar wacht je nog op? Ga samen spelen, leren, ontdekken en beleef avonturen aan de hand van de spellen van Jumbo. Bezoek voor meer informatie onze instagram

Gerelateerde artikelen