LifestyleAdvertorial

Deze tools heb je nodig voor de perfecte look

by Sven Kok

Of je nu dun en sluik haar hebt of juist een dikke bos krullen; met goede verzorgingsproducten en de juiste tools style jij je haar mooi in model. Schaf daarom een goede föhn, föhnborstel en stijltang aan, zodat ook jij je haar tot in de puntjes kunt verzorgen.

Kies voor de Hydro-Fusion collectie van BaByliss. Deze mooie lijn helpt je om te gaan met veelvoorkomende frustraties als pluizig, fijn en koppig haar. In plaats daarvan heb jij in een handomdraai krullen, een slag of een steile coupe met glanzende lokken. Eén van de belangrijkste ingrediënten voor zelfvertrouwen en een goed humeur.

Hydro-Fusion 4-in-1 föhnborstel

De nieuwe 4-in-1 Hydro-Fusion föhnborstel geeft je eindeloze mogelijkheden met vier verwisselbare opzetstukken om te drogen, het haar glad te maken, te stylen en volume en vorm te creëren. Hoe gebruik je deze föhnborstel? Droog je haar voor met de blaasmond. Wil je graag steiler haar, gebruik dan de steilborstel. Voor volume en vorm gebruik je de ronde borstel vanaf de haarwortels. Of wikkel de plukken voorzichtig om deze borstel heen en wacht een paar seconden voor meer slag, maar let op dat je de borstel niet vastdraait in het haar. Met elke accessoire creëer je een andere look, daarom is deze föhnborstel een echte must have. Tip: wanneer je met een warm wordende tool werkt is het verstandig een hitte-beschermend product te gebruiken.

Je verzorgt jouw lokken, maakt ze pluisvrij en houdt de vochtbalans op peil

Hydro-Fusion stijltang

Ga je voor strak en steil? De hoogwaardige Hydro-Fusion Stijltang is je beste vriend. Deze stijltang helpt de natuurlijke vochtbalans van het haar op peil te houden, elimineert pluizig en statisch haar tijdens het stylen en geeft een mooi glad en glanzend resultaat. Je haar zal ongelofelijk zacht, glanzend, pluisvrij en geconditioneerd zijn.

Glad en glanzende lokken

De Hydro-Fusion collectie is voorzien van Advanced Plasma Technology™ op basis van een vocht balancerend dubbel ionisch systeem. Wat dat betekent in de praktijk? Dat je jouw lokken verzorgt, pluisvrij maakt en de vochtbalans op peil houdt.

Voor meer informatie over hydro fusion bezoek de website van babyliss

Gerelateerde artikelen