LifestyleAdvertorial

Groei met Squla; de kracht van leuk leren

by Sven Kok

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is Squla dé plek om spelend te leren. Het online platform, boordevol quizzen en games (15.000+), biedt oneindige mogelijkheden in alle schoolvakken. Pauline Rambonnet deelt waarom Squla's benadering van spelenderwijs leren zo effectief

Wat is Squla?

“Squla is een educatief platform gericht op basisschoolkinderen. Met een abonnement kan een kind thuis aan de slag, maar ook scholen kiezen ervoor om Squla te gebruiken in de klas. Kinderen kunnen op een speelse manier leren met Squla, herhalen wat ze op school hebben geleerd en oefenen waar ze uitdagingen ervaren. Het is een leuke, effectieve manier om hun kennis te verdiepen en uit te breiden.” Van letters leren voor driejarigen tot complexere onderwerpen, zoals begrijpend lezen en rekenen voor oudere kinderen. Squla biedt het allemaal: “Dankzij onze onafhankelijke lesaanpak sluiten we aan op elke methode die op school gebruikt wordt.”

Squla; leren met plezier voor blijvende kennis en zelfvertrouwen

Het brengt kinderen dus veel goeds

“Kinderen zijn van nature spelers. Squla speelt in op deze intrinsieke motivatie door leren en spelen samen te brengen, wat zorgt voor blijvend plezier in leren. Kinderen blijven uitgedaagd door de oplopende moeilijkheidsgraad in de quizzen, afgestemd op hun eigen niveau. Wij bieden ook onderwerpen buiten het standaard curriculum aan, om kinderen te inspireren.  Bijvoorbeeld leren over filmgeluiden in samenwerking met Cinekid, of de ruimte ontdekken samen met André Kuipers.”

“Wij bieden niet alleen kennis, maar stimuleren ook plezier en zelfvertrouwen. Met Squla ervaren kinderen op een positieve manier dat niet alles altijd goed gaat, maar dat het altijd goedkomt. Onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam toont aan dat kinderen die tijdens de vakantie Squla speelden, 40 procent minder terugval in leren hadden. Kortom een bewezen aanpak, waarbij plezier voor het kind centraal staat.”

Squla, het meest leerzame cadeau voor alle kinderen van drie tot en met twaalf jaar oud. Bezoek de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen