LifestyleAdvertorial

Spring een gat in de lucht Trampolinespringen is goed voor lichaam en geest

by Sven Kok

Trampolinespringen is niet alleen leuk, het is ook nog eens ontzettend gezond. Voor je kinderen én voor jou. Dus waar wacht je op? Schoenen uit en in de benen.

Buiten spelen is gezond. Kinderen kunnen hun energie kwijt, maken plezier en bovendien reduceer je de hoeveelheid schermtijd. Verstoppertje en tikkertje zijn leuk, maar een trampoline is nog véél leuker. Alleen, met vriendjes en vriendinnetjes of het hele gezin. Springen is leuk voor jong en oud en bovendien goed voor jullie band. Want of je nu salto’s kunt maken of niet, de trampoline staat garant voor een hele hoop lol. En wist je dat je tijdens het springen zelfs het gelukshormoon endorfine aanmaakt? Hierdoor voel je je vrolijk en kan je dag niet meer stuk.

Lekker lang springen

Nog een extra motivatie om een trampoline aan te schaffen: trampolinespringen is goed voor de spierontwikkeling, de coördinatie en het evenwichtsgevoel. Je draagt bij aan de ontwikkeling van je kroost. En die van jezelf natuurlijk als je meedoet. Bovendien kun je je hardloopschoenen na een sessie springen laten staan, want met een half uur op de trampoline verbrand je meer calorieën dan tijdens een half uur hardlopen.

Het is leuk en lekker, maar ook uitputtend. Gelukkig is de trampoline multifunctioneel. Je kunt erop springen, maar je kunt er ook op stoeien en liggen. En waar lig je met goed weer meer ontspannen in de zon een boekje te lezen dan op de trampoline? Juist ja, dat weten wij ook niet.

Wist je dat je tijdens het springen zelfs het gelukshormoon endorfine aanmaakt?

Alle soorten en maten

Kies voor de veilige, duurzame en exclusieve trampolines van Salta. De keuze is reuze. Je hebt kleine en grote trampolines. Van kleine fitnesstrampoline voor binnen tot grote trampoline op poten voor buiten. En wat dacht je van een ingegraven exemplaar met luxe design dat subtiel met de tuin samenvalt. Twijfel je? Op de website plaats je het exemplaar van jouw keuze snel en gemakkelijk virtueel in je eigen tuin, zodat je kunt zien hoe dat er precies uitziet.

Salta vindt dat iedereen een trampoline verdient. Daarom zijn er in elke prijsklasse goede opties te vinden. Bovendien garandeert het bedrijf een hoogwaardige service. Online zijn handige (instructie)video’s, montagehandleidingen en tips te vinden. Ben je iets kwijt? Salta heeft altijd reserveonderdelen op voorraad om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op die manier is de klus zo geklaard.

Met de code FLAIR15 krijg jij nu 15 procent korting op de gehele collectie, niet alleen op de trampolines, maar ook op accessoires en sportartikelen zoals voetbaldoeltjes en rebounders. Kijk op Salta.nl voor meer informatie. 

Gerelateerde artikelen