LifestyleAdvertorial

GEZOND EN VERANTWOORD KOKKERELLEN DANKZIJ DE PERFECTE PANNEN

by Sven Kok

Gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk, maar in de verkeerde pannen komen ook bij het bereiden van de meest verantwoorde maaltijden giftige stoffen vrij. Met goede pannen voorkom je dat probleem.

De pannen van Primecook hebben een strak design en zijn prettig in gebruik. Bovendien zijn ze vrij van PFAS en teflon en komen er geen giftige stoffen vrij tijdens het bakken en braden. Bang om vlees en groenten te laten aanbakken, hoef je niet te zijn. De antiaanbaklaag van Ecoshield coating is kras- en slijtvast en zorgt ervoor dat jij in een handomdraai je favoriete maaltijd bereidt. De producten van Primecook zijn een goede investering, want de pannen gaan zeker twintig jaar mee. Ze kunnen worden gebruikt op gas, een inductie kookplaat, een keramische kookplaat en in de oven. Met een goede pan doe je langer en het kookt prettiger. Aangekoekte etensresten zijn verleden tijd en je hoeft je pannen na afloop alleen nog maar af te spoelen met heet water. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan: tijdens het productieproces, de distributie en daarna.

 

Alles wordt geproduceerd in een fabriek in Italië, waardoor er 100 procent zicht is op het maakproces en de materialen. En na een lang maar gelukkig leven kunnen de producten volledig worden gerecycled. Primecook verkoopt unieke pannen en messen met een gladde en veilige coating. Daarnaast is er ook een snijplank van gerecycled papier en karton. Hiermee weet je zeker dat je jarenlang gifvrij en gezond kookt.

Kijk voor meer informatie op Primecook.nl.

Gerelateerde artikelen