GezondheidAdvertorial

Zo krijg jij de strakke en stralende huid van je dromen

by Sven Kok

Een gezichtsbehandeling is lekker, ontspannen én goed voor je huid. Toch schiet een bezoekje aan de huidspecialist er bij veel mensen nog wel eens bij in. Het onderhouden van je huid kost tijd, maar het is de moeite zeker waard.  

De huidspecialist

Een goede huidexpert is een vat vol kennis en heeft het antwoord op al jouw huidvragen. Een goede specialist kan jouw huid beoordelen en exact vertellen wat het nodig heeft, of juist niet. Heb je verstopte poriën, of zijn er triggers die je onrustige huid verergeren? Een professional vertelt je waarom je huid zo reageert en wat je ertegen kunt doen.

Overweeg daarom een bezoek aan de huidspecialist en laat een huidanalyse doen om er zo achter te komen wat jouw huid precies nodig heeft. Je kunt hierdoor rekenen op advies om je huid in topconditie te krijgen en houden. Daarnaast mogen de meeste huidprofessionals met krachtigere ingrediënten werken dan soms toegestaan in producten, waardoor een behandeling een effectieve(re) werking heeft dan het gebruik van producten alleen.

De kans is groot dat je binnen een paar maanden trotser op je huid bent en lekkerder in je vel zit

Your Daily Skin Routine

Bij het huidverbeterende merk IMAGE Skincare wordt het 70/30-principe toegepast: 70 procent van de huidverzorging gebeurt door het gebruik van de juiste producten, 30 procent door een bezoek aan een IMAGE Skincare professional. Het is – zeker in het geval van huidproblemen als acne, rosacea en hyperpigmentatie – een extra steuntje in het behandelproces. Daardoor zie je eerder resultaten dan wanneer je alleen producten gebruikt.

IMAGE Skincare maakt gebruik van Your Daily Skin Routine, een leidraad om een gezonde skincare routine op te bouwen. Wanneer je bij een IMAGE Skincare professional bent geweest, weet jij precies welke producten je wanneer moet gebruiken om je huid in balans en gezond te houden. Dit is heel persoonlijk, want wat voor de ene persoon werkt, hoeft voor de ander niet te werken.

Zelfvertrouwen

Een stralende huid is fijn, maar een huid waar je ook trots op kunt zijn, is de beste definitie van een gezonde huid. Als je merkt dat je een huidprobleem hebt, verschuil je dan niet. Met een professionele aanpak kun je snel stappen zetten en krijgt je zelfvertrouwen een boost. Ga het gesprek aan en verken de mogelijkheden. De kans is groot dat je binnen een paar maanden trotser op je huid bent, lekkerder in je vel zit en zelfverzekerder door het leven gaat.

Ga naar IMAGEskincare.nl en bekijk waar de dichtstbijzijnde professional bij jou in de buurt is.

Gerelateerde artikelen