GezondheidAdvertorial

Alleen het allerbeste water voor jou en je baby

by Sven Kok

Het is voor je baby net zo belangrijk – al dan niet belangrijker – om voldoende water binnen te krijgen als voor jou. Zorg daarom voor voldoende en goede voeding voor jouw baby.

Water is lekker en lest onze dorst, maar het is ook onmisbaar voor ons lichaam, onze lichaamscellen en weefsels. Het is belangrijk bij de opname van voedingsstoffen in de darmen, het transport van voedings- en afvalstoffen in het lichaam en het regelen van de lichaamstemperatuur, meldt het Voedingscentrum. Dat geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Mineraalarm water
Wist je dat zo’n 80 procent van de hersenen van je kindje bestaat uit water? Het is dus essentieel dat hij of zij voldoende drinkt, voor de gezondheid, de groei en het welzijn. Zorg daarom dat je altijd een flesje binnen handbereik hebt. In de eerste maanden krijgt je baby genoeg vocht uit de borst- en flesvoeding en heeft het geen extra water nodig. Na een half jaar kun je langzaam overgaan naar vast voedsel en water.

SPA Reine
In de eerste maanden gebruik je wellicht water voor de flesvoeding, daarna kun je het ook los geven. Mineraalarm water is dan ideaal. Daarvoor ben je bij SPA aan het goede adres. SPA Reine heeft een constante samenstelling, arm aan minerale zouten en daardoor uitermate geschikt voor de voeding van de allerjongsten. SPA Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door SPA na een ondergrondse reis van twee tot drie jaar gebotteld wordt. Het is zacht van smaak en kan op ieder moment van de dag gedronken worden. De kwaliteit van de melk verandert met dit water niet. Precies zoals je het het liefste hebt.

Blijf puur, blijf SPA. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen