CulinairAdvertorial

Milieuvriendelijke pannen in alle kleuren van de regenboog

by Sven Kok

Investeer in goed keukengerei en voorkom dat je binnen een paar jaar opnieuw in de buidel moet tasten voor een nieuwe pannenset. Wat je dan moet kopen? Pannen van Eco Friendly Cookware natuurlijk. Die zijn duurzaam, milieuvriendelijk én verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

De pannen en ovenschalen van Eco Friendly Cookware zijn vrij van PFAS, teflon en andere schadelijke stoffen, zoals PTFE, PFOA, lood, cadmium en koolstofstalen. Door de coating van graniet en keramiek hebben ze desalniettemin een antiaanbaklaag en zijn ze – hallo krokant gebakken aardappeltjes – 100 procent non sticky.

Gezond en milieuvriendelijk

Het motto van Eco Friendly? Goed voor de gezondheid én het milieu. Doordat er geen giftige stoffen vrijkomen tijdens het komen en bakken, zorg je ervoor dat gezond eten ook daadwerkelijk gezond blijft. De producten van het merk gaan lang mee en zijn duurzaam geproduceerd in een eigen fabriek die gevestigd is in Egypte. Het bedrijf produceert de pannen zelf en transporteert ze vervolgens naar Nederland. Dat het bedrijf een eigen fabriek heeft en niet hoeft te importeren uit bijvoorbeeld China, zoals veel andere fabrikanten doen, bevordert ook de prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt al een pan vanaf 30,80.

Opvallende kleuren

Het bedrijf hoopt ook jou duurzaam, gifvrij en gezond te laten koken met pannen van hoge kwaliteit die er ook nog eens leuk uitzien. Met de pannen van Eco Friendly dus. Deze zijn verkrijgbaar in chique grijs, maar ook in opvallende kleurtjes zoals donkerrood, roze en paars.

Kijk voor meer informatie op eco-friendlycookware.nl.

Gerelateerde artikelen