Het lekkerste begin van de dag, is een ontspannen ochtend met een goede kop koffie. Maar dan moet die koffie wel écht lekker zijn: smaakvol, boordevol aroma’s en met een sterke geur. Koffie met karakter.
Het aanbod is enorm en dus is het – als je toe bent aan een nieuw apparaat – moeilijk kiezen. Maar met de juiste kennis, valt dat eigenlijk best mee. Zo is filterkoffie de lekkerste koffie die er is. Hierbij komen de meeste aroma’s vrij, wat zorgt voor supersmaakvolle koffie.
Revolutie
Wil je een filterkoffiezetapparaat? Koop voor de ultieme beleving een filterkoffiezetapparaat van Melitta®. Kies bijvoorbeeld voor de ONE®. Dit apparaat biedt maximaal comfort in het dagelijkse leven – dankzij de ontspannen eenvoud en de doordachte uitvoering. De ONE® maakt heerlijke filterkoffie, voor jarenlang koffiegenot. Het toestel is gecertificeerd door het European Coffee Brewing Centre in Oslo en verkrijgbaar in 3 kleuren: metallic grey, cream white of pure black.
De koffiefilters van Melitta® zorgen voor de perfecte bereiding en superieure smaak
EPOS®
Het design van de EPOS® is strak. Het zwarte koffiezetapparaat met gouden details geeft een nieuwe interpretatie aan traditionele, handgezette koffie. Met één druk op de knop zet het Pour Over-systeem koffie op unieke wijze, waardoor elke slok een moment wordt om van te genieten. De ingebouwde molen staat garant voor verse koffie, die je dankzij de verschillende instellingen naar eigen smaak kan bereiden. Met de EPOS® kom je het dichts bij pure, met de hand gezette filterkoffie. Of wil je liever de robuuste maar smallere, matzwarte AromaFresh®? Ook deze machine heeft een geïntegreerde koffiemolen, waardoor je er verse bonen in kunt doen. Versgemalen koffie met de perfecte verhoudingen zorgen ervoor dat elk kopje koffie puur genieten is.
Geavanceerde filters
Bespaar niet op koffiefilters van een huismerk. De koffiefilters van Melitta® zorgen voor de perfecte bereiding. Het papier heeft microscopisch kleine poriën, die ervoor zorgen dat alleen de meest verfijnde aroma’s in de koffie terechtkomen. Deze aromaporiën zijn in drie zones onderverdeeld, die telkens een ander aantal aromaporiën bevatten. De bovenste zone voorkomt dat er een bittere smaak ontstaat, en garandeert een afgerond aroma. De middelste zone ondersteunt een gelijkmatige bereiding en verfijnt zo het aroma van uw koffie. De onderste zone zorgt voor de eerste ontplooiing van het aroma.
Bezoek de website Melitta.nl voor meer informatie.