CulinairAdvertorial

Van ontbijtgranen en crackers tot tussendoortjes Goed eten is dé brandstof voor een energiek leven

by Sven Kok

Als je goed eet, heeft dat invloed op alles: het is goed voor je lichaam, je hebt meer energie en je voelt je sterker. Kortom: het is de basis voor een prettig en gezond leven en dat verdien jij.

Het is soms even zoeken naar de juiste producten: wat is lekker, gezond, van goede kwaliteit en ook betaalbaar? Het antwoord: de producten van LEEV. Die zijn biologisch en gemaakt op plantaardige basis. Geen troep, geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen, maar enkel voedzame ingrediënten die op natuurlijke basis zijn geteeld. En daarbij ontzettend smaakvol.

Nuttige voedingsstoffen en goede energie
Daarin onderscheidt LEEV zich van andere merken. Veel van de producten die je in de supermarkt vindt bevatten snelle suikers, en die wil je juist niet. Een natuurlijke bron van vezels, eiwitten en suikers is een veel betere optie. En daarbij hoef je echt niet in te leveren op smaak. Gedroogd fruit is bijvoorbeeld al zoet van zichzelf en daarmee de perfecte smaakmaker. Als dat in een snack of maaltijd zit, is het helemaal niet meer nodig om heel veel suiker toe te voegen. Ook maakt LEEV veel gebruik van granen, zaden, pitten en peulvruchten. De producten – of het nu gaat om ontbijtgranen, crackers of tussendoortjes – zitten vol nuttige voedingsstoffen en goede energie. En ze zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur, want ze zijn altijd biologisch. Dat is klimaatvriendelijk en beter voor de bodem en biodiversiteit.

De producten van LEEV zitten vol nuttige voedingsstoffen en goede energie

Low Carb Crackers, Linzenwafels en Glutenvrije crackers

Biologisch eten heeft een redelijk stoffig imago. Maar dat is – zeker in het geval van LEEV – absoluut onterecht. Probeer het een keer uit en we weten zeker dat je het met ons eens bent. Ontdek smaakvolle producten als Low Carb Granola of crackers, Oats crackers en een overheerlijke Linzenwafel paprika! LEEV is dé oplossing voor ontbijt, lunch en tussendoortje. En door goede basisgrondstoffen als linzen te gebruiken, krijg je meteen je eiwitten binnen. Linzen zijn bijvoorbeeld de basis van de LOVELY LENTIL wafels. Lekker en voedzaam.

Verantwoord geproduceerd

Met LEEV ben je niet alleen lekker bezig voor je lijf, maar ook voor de wereld, want alle producten worden verantwoord en duurzaam geproduceerd. Het merk gebruikt duurzaam karton en maakt alleen gebruik van papierproducten die afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Je vindt LEEV meestal in het biologische schap, maar in een aantal supermarkten vind je de producten bij de crackers en rijstwafels. LEEV: eerlijke, biologische ontbijtproducten en overheerlijke tussendoortjes. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen