CulinairAdvertorial

Meer me-time en toch elke dag gezond én lekker tafelen

by Sven Kok

Hard werken, sporten en de kinderen van school halen. Naast een volle agenda lijkt lekker, gevarieerd en gezond koken een echte struggle. Herkenbaar? Wij probeerden Green Chef en ontdekten dat vrije tijd, genieten en gezond kokkerellen wél hand in hand kunnen gaan.

Maaltijdbox Green Chef is the new kid on the block en precies wat wij nodig hadden om onze gezonde gewoontes weer in de vingers te krijgen. Ondertussen konden we bourgondisch blijven genieten. De maaltijdbox is samengesteld door gecertificeerde diëtisten. Zij zorgen ervoor dat de gerechten lekker zijn, maar ook voedzaam en gezond.

Tijd voor wat écht telt

Naast hard werken, willen wij ’s avonds ontspannen. Gezond koken is dan soms best lastig. Tenzij je alles wat je nodig hebt rechtstreeks aan je deur geleverd krijgt. Geen zorgen meer over recepten en ingrediënten. Gewoon met Green Chef aan de slag. Wat dacht je van een groene couscous met garnalen en chorizo of een Griekse saladebowl met varkenshaasgyros?

De maaltijdbox is volledig samengesteld door gecertificeerde diëtisten

Jouw box, jouw stijl

Wat gezond en lekker is voor de één, is dat niet per se voor de ander. Dat begrijpen de diëtisten van Green Chef. Je kiest uit negen verschillende eetpatronen of je combineert. Zo weet je zeker dat – hoe hectisch de dag ook was – er ’s avonds gezond en lekker wordt gegeten.

Bezoek de website en  gebruik onze code GEZOND-GENIETEN om Green Chef zelf te ontdekken, check online de voorwaarden.

Gerelateerde artikelen