AdvertorialAdvertorial

Met deze tips slaap je voortaan als een roos

by Sven Kok

Een goede nachtrust is goud waard. Als je genoeg slaapt is de kans op onder meer een depressie, hart- en vaatziekten en overgewicht minder groot. Bovendien ben je energieker en kun je je beter concentreren. En wie wil zich nou niet fit, gezond en uitgerust voelen? Reden genoeg om te zorgen dat alle ingrediënten voor een goede nachtrust aanwezig zijn.

De beste slaaptips

Zorg voor voldoende beweging. Door genoeg te sporten en te bewegen, bij voorkeur overdag of anders vroeg in de avond, val je gemakkelijker in slaap. Daarnaast is het slim om ’s avonds geen alcohol, koffie of andere dranken met cafeïne erin te drinken. Ook sommige soorten thee, die waarin theïne zit, kun je beter links laten liggen. Vermijd beeldschermen een uur voor het slapengaan. Zorg in plaats daarvan voor ontspanning door een boek te lezen, naar rustgevende muziek te luisteren of door ontspanningsoefeningen te doen. Het helpt bovendien om een vast ritme te hebben. Door rust, reinheid en regelmaat weet je lichaam precies waar het aan toe is.

Kijk eens kritisch naar de situatie in jouw slaapkamer. Hoe beter de slaapsituatie, hoe hoger de slaapkwaliteit. De ideale temperatuur is bijvoorbeeld tussen de 17 en 20 graden. Zorg daarnaast dat het donker en stil is in je slaapkamer en dat er altijd een raampje open staat voor frisse lucht.

 

 

Het lekkerst slaap je onder beddengoed van hoge kwaliteit

Het perfecte beddengoed

Het lekkerst slaap je onder beddengoed van hoge kwaliteit. Kies daarom voor een dekbedovertrek van Egyptisch katoen van Dekbed-discounter.nl, de perfecte combinatie van luxe en comfort. Egyptisch katoen is de meest luxe katoensoort die er bestaat. Als je ooit in een vijfsterrenhotel hebt geslapen, dan heb je hier weleens onder gelegen. In deze luxe hotels gebruiken ze namelijk alleen maar overtreksets van dit materiaal.

De bijzondere eigenschappen van de Egyptische katoenvezel zorgen ervoor dat dit materiaal je van een unieke slaapbeleving voorziet: het voelt lekker en verkoelend aan en is bovendien prachtig om te zien. Vanwege de hoge draaddichtheid en het gebruik van fijne garen voelt het beddengoed enorm stevig, knisperend en zacht aan.  Bijkomend voordeel: de langere vezels van dit katoen zorgen voor een kwalitatief betere draad. Dit zorgt voor een langere levensduur. Als je eenmaal een nacht onder Egyptisch katoen hebt geslapen, wil je niks anders meer.

 

 

Sla je slag bij Dekbed-discounter.nl. Hier is het 3 HALEN = 1 BETALEN. Je krijgt dus het tweede en derde artikel gratis. Kies het beddengoed in jouw maat en naar jouw smaak. Combineren is mogelijk. Vandaag besteld is morgen in huis. En wees er snel bij, want OP = OP. Deze actie geldt van 27/09/22 tot 10/10/22. Welterusten!

Gerelateerde artikelen