LifestyleAdvertorial

Weg met de orgasmekloof!

by Sven Kok

De orgasmekloof is nog altijd groot. Bij heteroseksuele koppels komt gemiddeld 95 procent van de mannen klaar tijdens een vrijpartij ten opzichte van 65 procent van de vrouwen. Dat kan beter! Maar hoe kom je tot dat zinderende hoogtepunt?

Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds vrouwen zijn die nog nooit klaar zijn gekomen en niet weten hoe een orgasme voelt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo denken veel mensen bij seks aan penetratie. Maar goede (solo)seks is zoveel meer dan dat! Zo hebben veel vrouwen stimulatie van de clitoris nodig om tot een hoogtepunt te komen – al dan niet in combinatie met inwendige stimulatie.

 

We willen je aanmoedigen erachter te komen waar jij wild van wordt. Die gedachte was de aanleiding voor seksshop Willie.nl en speeltjesmerk Womanizer om de handen ineen te slaan. Omdat ook zij elke vrouw een spetterend orgasme gunnen, willen ze vulva-eigenaren helpen hun eigen genot te ontdekken én te claimen. Hoe? Met een orgasmegarantie op verschillende luchtdrukvibrators. Luchtdruktechniek is bewezen effectief, omdat het de gevoelige clitoris niet direct, maar indirect stimuleert. Zo krijgt overstimulatie van dit gevoelige plekje geen kans.

De orgasmegarantie houdt in dat je dertig dagen garantie krijgt op geweldige luchtdrukspeeltjes als de Womanizer Premium 2, Womanizer Duo 2 en de G-spot vibrator Womanizer OG. Lukt het niet om klaar te komen? Dan stuur je het speeltje terug en krijg je je geld terug. Zo kun je experimenteren in de slaapkamer zónder angst je geld te hebben verspild. De actie loopt tot en met 30 november 2023.

Ga naar Willie.nl voor meer informatie over de actie.

Gerelateerde artikelen