WonenAdvertorial

Duurzaam, gezond en avontuurlijk: deze pannen zorgen voor het ultieme kookgenot

by Sven Kok

Elke keer als je kookt doe je je stinkende best om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Daarom is het heel belangrijk om jouw keuken uit te rusten met het beste kookgereedschap. De pannen van Skottsberg zijn daarbij onmisbaar.

Of je nou kookt, bakt, suddert, stooft of pocheert, je creaties in de keuken worden pas echt smaakvol en gezond als je daar de juiste pannen bij gebruikt. Met de pannen van Skottsberg sla je drie vliegen in één klap: ze zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk in het gebruik en oersterk. En laten we wel wezen: ze zien er ook nog waanzinnig goed uit.

Natuurlijke antiaanbaklaag
De pannen van Skottsberg zijn PFAS-vrij. Lekker gezond: geen giftige stoffen in je eten en geen schadelijke dampen in de lucht. Plakt je eten dan niet aan de pan vast? Nee, want deze pannen hebben een natuurlijke antiaanbaklaag. Die hebben ze er bij Skottsberg al voor je ingebrand. En hoe vaker je je nieuwe lievelingspan gebruikt, hoe beter die laag wordt. Een goede reden om lekker lang en vaak in de keuken te staan. En mocht die laag toch aangetast worden, dan is het een fluitje van een cent om er met een natuurlijke olie een nieuwe laag in te branden.

Skottsberg-pannen zijn duurzame pannen: met de juiste verzorging, gaan ze een leven lang mee

Geschikt voor elke kok

Je hoeft echt geen topkok te zijn om je hongerige tafelgenoten met een Skottsberg-pan een geweldig maaltje voor te schotelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Carbon Steel Cookware-pannenlijn? Of je nu wat Michelinsterren hebt of dat je alleen weet hoe je een hamburger bakt, deze pannen horen thuis in elke keuken. Als je heel even de bijgevoegde tips leest, kun je maar weinig verprutsen met deze plaatstalen pannen. Ze zijn beresterk en kunnen tegen zeer hoge temperaturen, ook op een inductiekookplaat. Je kunt deze pannen daarnaast prima in de oven zetten. En op de volgende buurtbarbecue zet je hem gerust hopsa in het open vuur. Dat kan deze pan helemaal niks schelen.

Een leven lang plezier

Je wilt je pan lang blijven gebruiken, ook als je hem af en toe flink op zijn donder geeft. Nou, dat mag met de pannen van Skottsberg. Zolang je er niet mee tennist, en er af en toe een beetje liefde aan geeft, worden deze pannen ouder dan jij. Pannen zijn nu veel te vaak een wegwerpartikel. Dat is niet best, want vooral die met een synthetische antiaanbaklaag laten flink wat sporen achter in het milieu. Skottsberg-pannen hebben deze giftige PFAS-laag niet, die kun je dus met gerust hart aan de volgende generatie overdragen.

Met de code ‘Flair15’ krijg je tot 31 juli 2024 maar liefst 15 procent korting in de webshop. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen