WonenAdvertorial

Comfort en ultieme luxe in dit waanzinnige hotel in Maastricht

by Sven Kok

Maastricht is dé plek voor een citytrip in eigen land. In Van der Valk Exclusief Hotel Maastricht kom je tot rust na een dag sightseeing. Ontdek al het fijns dat deze plek te bieden heeft, want voor pure ontspanning hoef je het hotel niet uit.

Van der Valk Exclusief Hotel Maastricht is thuiskomen in Zuid-Limburg. Je kunt heerlijk slapen in de compleet gerenoveerde hotelkamers. Spoel de dag van je af onder de regendouche of geniet van een moment voor jezelf in bad. Blaas stoom af in de fitness. Neem aansluitend een duik in het binnenzwembad en laat daarna je vermoeide spieren tot rust komen in de sauna.

Schuif aan in de hotelbar voor een Limburgs biertje om vervolgens te genieten van een lichte maaltijd in de brasserie of een gastronomische ervaring in het restaurant. Van traditionele gerechten zoals de ‘Valkse Schnitzel’ tot aan culinaire en verbazingwekkende maaltijden. Geniet elke zaterdag van het Live Cooking dinerbuffet.

Ontdek al het moois wat Maastricht te bieden heeft in Van der Valk Exclusief Hotel Maastricht

En dat allemaal op een steenworp afstand van historische bezienswaardigheden zoals het Vrijthof, de Sint-Servaasbasiliek en het Onze-Lieve-Vrouweplein. Binnen een half uur wandelen ben je in het centrum van Maastricht. Ga je liever met het openbaar vervoer? Voor de deur is een bushalte. Het hotel verhuurt (elektrische) fietsen. Parkeren is gratis en er zijn voldoende laadpalen.

Bezoek de website voor meer informatie hotelvandervalkmaastricht.nl.

Gerelateerde artikelen