WonenAdvertorial

Inbraken voorkomen is beter dan genezen

by Sven Kok

Tussen november en maart vinden de meeste inbraken plaats. Tijdens de feestdagen stijgt dat aantal helemaal tot een recordhoogte. Met de juiste voorzorgsmaatregelen voorkom je een leeg huis en blijven de decemberdagen ontspannen.

De schok wanneer je ziet dat je huis overhoop is gehaald – en niet alleen je tv, maar ook de ring die je van je oma geërfd hebt verdwenen is – is groot.

Slimme sensoren

Kies daarom voor de slimme sensoren van Gigaset, gekoppeld aan- en beheerd via een smartphone-app. Zo registreren deursensoren wanneer, welke deur open of dicht gedaan wordt. Wordt de deur geforceerd? Dan klinkt er een alarm, zowel ter plaatse als mobiel. Ook zijn er sensoren die signaleren of er een raam (geforceerd) geopend wordt.

Een outdoor camera filmt wat er aan de buitenzijde van je huis gebeurt. Dankzij de bewegingsmelder krijg je een notificatie bij beweging. Hetzelfde geldt voor de videodeurbel. Bijkomend voordeel? Je kunt communiceren met degene die voor de deur staat. Handig als er een pakketje wordt bezorgd.

Inbraken voorkomen is beter dan genezen

Sirenes en plugs

Inbrekers vrezen licht en geluid, dus is het handig om plugs en sirenes aan te sluiten. Bij een inbraak geeft de sirene een hard lawaai en zorgen de plugs ervoor dat de lampen aanspringen. De inbreker weet niet hoe snel hij zich uit de voeten moet maken.

Weet een slimme inbreker de wifi uit te schakelen? Geen zorgen! Je ontvangt dan misschien even geen berichten meer op je smartphone, maar de Gigaset-sensoren blijven doen wat ze moeten doen: jou en jouw huis beschermen.

Wil jij ook je huis goed beveiligen bezoek dan snel de website van Gigaset

Gerelateerde artikelen