Ontspannen kamperen doe je in een luxe glampingtent

by Sven Kok

Genieten van de natuur en het buitenleven en slapen onder een tentdoek. Kamperen is één van de meest ontspannen manieren van vakantievieren. Voor het optimale genot kies je voor een luxe glampingtent die van alle gemakken voorzien is. Boek je vakantie via Rent-a-Tent en je bent verzekerd van een geweldige zomervakantie.

Luxe ingerichte safaritenten

De touroperator biedt luxe ingerichte safaritenten aan op de prachtigste campings en resorts in onder meer Kroatië. Het gaat daarbij om de tenten Olive en Ecru. “Het zijn dezelfde type tenten, maar met een andere indeling”, vertelt Marieke de Boer, directeur van Rent-a-Tent. “Het zijn robuuste tenten.” De uitstraling is ruimtelijk en groot. “Het is een echte tent waarbij je slaapt onder een tentdoek, maar dan met een eigen badkamer met douche en toilet. Ook hebben de tenten een grote koelkast met een vriesvak.”

Beide tenten zijn ruim 30 vierkante meter groot en zijn geschikt voor zo’n zes personen. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed en twee stapelbedden. “Dat is voor de kinderen leuk en uitdagend.”

‘Geniet van een grote buitenkeuken, een luxe loungeset, twee ligstoelen en sfeervolle lampjes’

Animatie en zwembad

Naast een ruime keuken, is de tent ook buiten van alle gemakken voorzien. “Er is een houten terras zodat je buiten kunt leven en loungen”, vertelt Marieke. “Daar zijn een grote buitenkeuken, een luxe loungeset, twee ligstoelen en sfeervolle lampjes."

 

De tenten hebben een stoere uitstraling en zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Ze hebben een grote luifel waardoor je kunt kiezen of je lekker in het zonnetje ligt of even in de schaduw op adem komt. Daarnaast staan de tenten vaak op grote campings, waardoor je ook gebruik kunt maken van faciliteiten als animatie en een zwembad. “Je kunt genieten van qualitytime met je gezin, maar hebt ook de natuur- en groepsbeleving van een camping: de gezelligheid, de saamhorigheid, buiten koken en een praatje maken met je buurman.”

 

De keuze is reuze

De tenten zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en de keuze qua campings is groot. “We hebben een ruim assortiment met kleinschalige charmante campings aan het water en luxe campings met veel faciliteiten. We kiezen niet alleen voor vijfsterrencampings, maar hebben ook driesterrencampings.” Heb je specifieke wensen en wil je bijvoorbeeld graag een huisdier meenemen? “Dat kan allemaal”, benadrukt Marieke. “Het kan soms best moeilijk zijn om, met bepaalde wensen en voorwaarden, een goede vakantie uit te zoeken. Wij maken de keuze makkelijker met een duidelijke website en handige tips and tricks. Ook zijn wij altijd bereikbaar om mensen te helpen en te adviseren in de vakantiekeuze.”

Ga naar Rent-a-tent.nl/flair/vakantie-istrie voor meer informatie en selecteer de vakantie die bij jou en jouw reisgezelschap past.

Gerelateerde artikelen