VakantieAdvertorial

Zorgeloos zomeren: zonvakanties met kinderen

by Sven Kok

Yes, tijd voor vakantie! De zomer is aangebroken en dat betekent dat de zomervakantie van start gaat. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan wordt het hoog tijd voor een last minute vakantie. Ga je optimaal relaxen in een all inclusive hotel met een waterpark voor de kids (of om het kind in jezelf naar boven te halen) of kies je voor een appartementje dicht bij het strand? De Holidayguru-experts geven tips!

De keuze is reuze
Waar je ook naartoe vliegt deze zomer, een vakantie doet wonderen voor het gezin. Als door je drukke bestaan quality time even wat minder time heeft gekregen, brengt een familievakantie daar wel verandering in. Maar welke zonovergoten bestemming wordt het dit jaar? Dit jaar is Sardinië hotter dan ooit, en dit heeft het Italiaanse eiland waarschijnlijk te danken aan haar koosnaampje “Caraïben van Europa”. Maar ook Spanje blijft in trek bij gezinnen door haar veelzijdigheid: buggy-eiland Menorca, de afwisselende Canarische Eilanden of één van de zonnige Costa’s. Het geliefde Griekenland is heeft zoveel mooie plekken, dat je heel wat vakanties nodig hebt om dit Mediterrane land uit te spelen. Ben je een luxepoes en hou je van all inclusive vakanties? Dan is Turkije the place to be deze zomer.

Trendy Turkije
Het typische all inclusive resort in Turkije heeft misschien niet het ideale imago, maar vaak is het wel dé ideale optie voor een vakantie met kinderen. Gelukkig vind je tegenwoordig steeds meer trendy resorts in landen als Turkije, Egypte en Spanje. Niks geen oubollig interieur. Nee, hier geniet je van boho-vibes met alle gemakken van een kindvriendelijk all inclusive hotel. Terwijl jij relaxt aan het zwembad met een pornstar martini in je hand, leven de kids zich uit op de glijbanen in het waterpark.

Holidayguru, jouw inspirerende boekingsplatform. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen