Nog geen vakantie geboekt? Kies voor een last minute

by Sven Kok

Last minute-vakanties zijn een geweldige optie voor mensen die behoefte hebben aan een spontane ontsnapping aan de realiteit. Je kunt weg zonder van tevoren van alles vast te leggen en bespaart vaak flink wat geld.

De tijd begint te dringen. Je kinderen zijn vrij en ook jouw vrije dagen gaan bijna in, maar waar moet je naartoe? Last minute is er altijd nog van alles mogelijk. Baal je dat je het tot het laatste moment hebt laten aankomen? Niet doen, dit geeft juist een heerlijk gevoel van avontuur en spontaniteit. Die opwinding zorgt voor een ervaring die ook de kinderen zich nog lang zullen herinneren. Dit jaar doorbreken jullie de sleur van het dagelijkse leven en is het tijd voor verrassende ontdekkingen en onvergetelijke momenten.

Curaçao, Madagaskar of Mexico
Maar hoe werkt het? Online vul je al je wensen in. Wil je alleen je verblijf boeken of ook de vlucht? Wanneer wil je weg en waar wil je naartoe? Je hebt de mogelijkheden met een paar muisklikken op een rij gezet. Wil je in Nederland blijven of gaat je hart sneller kloppen van een verre bestemming zoals Curaçao, Madagaskar of Mexico? Je kunt aangeven hoeveel sterren de accommodatie minstens moet hebben, hoe de gemiddelde beoordeling is en wat het in totaal mag kosten.

Belangrijke informatie
Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de annuleringsvoorwaarden en andere belangrijke details van de reis. Bij last minute-boekingen is er vaak minder tijd om wijzigingen door te voeren, dus is het fijn als je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De opwinding zorgt voor een ervaring die ook de kinderen zich nog lang zullen herinneren

Koffer pakken

Hebben jullie de keuze gemaakt? Dan hoef je alleen je koffer nog maar te pakken. Een paklijst kan ervoor zorgen dat alle gezinsleden snel en efficiënt aan de slag kunnen. Vergeet essentiële zaken zoals paspoorten, medicatie en de reisdocumenten niet in je handbagage te stoppen. Dan kan er niks meer misgaan.

Gerelateerde artikelen