VakantieAdvertorial

Ga in één dag op wereldreis in het dierenpark

by Sven Kok

Je beleeft er de spannendste avonturen, ziet er de mooiste dieren – van pinguïns en ijsberen tot leeuwen en olifanten – en leert van alles over deze bijzondere dieren, hun flora en fauna. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag.

Stap in de wereld van de ijzige kou. Sta oog in oog met pinguïns en ijsberen. Bekijk de houtzagerij waar wasberen en bevers leven en in het Nortica Aquarium vind je diverse vissen en haaien uit de Noordelijke zeeën. Vervolg de tocht in de jungle van Jungola. Vaar over de Rimbula River en zie vanuit de boot hoe apen door de bomen slingeren. Niet veel verder, als je weer aan land bent, fladderen honderden exotische vlinders door de lucht. Daarna kun je op safari door de Savanne. Trek door de woestijn waar zebra’s, neushoorns en giraffes leven.

Stormachtig herfstweer op komst? WILDLANDS heeft de grootste overdekte jungle in een dierentuin ter wereld. Je kinderen kunnen eindeloos spelen in het XL-speelparadijs Animazia. Zij klauteren over klimbruggen, klimmen in een boomhut en vergapen zich aan het bassin met zeeschildpadden, tropische vissen en naakte molratten, terwijl jij geniet van een kop koffie en een stuk gebak.

Een dagje dierenpark is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. In WILDLANDS staat dierenwelzijn en de natuurlijke leefomgeving van de dieren centraal. Samen met je kinderen leer je spelenderwijs over de natuur en alles wat hier leeft, bloeit en groeit. Plan daarom vandaag nog dit onvergetelijke dagje weg voor het hele gezin.

De wildste verhalen beginnen in WILDLANDS. Ga naar WILDLANDS.nl

Gerelateerde artikelen