VakantieAdvertorial

Deze drie essentials voor uitjes met je hond wíl je hebben

by Sven Kok

Honden hebben veel beweging nodig. Zo blijven ze fit, gezond en gelukkig. Ook voor jezelf is het een goede stok (apport!) achter de deur om in de benen te blijven en met de juiste gear kan het samen eropuit gaan helemaal niet meer stuk.

Springer
Wandelen is lekker, maar soms heb je meer zin in een fietstocht of is dat gewoonweg praktischer. Neem je hond lekker mee. Het is hartstikke gezond om hem of haar even te laten rennen en dankzij de Springer – een speciaal beugelsysteem dat je aan je fiets kunt bevestigen – is dit comfortabel en veilig. Je hoeft de lijn niet zelf vast te houden, waardoor je je handen vrij hebt om te sturen en dus minder snel valt, een verkeerde beweging maakt of botst. Dankzij een beveiligingssysteem schiet het touw los als er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

K9 Sport Sack
Soms wil je net iets verder dan je trouwe viervoeter. Laat je daardoor niet tegenhouden. De K9 Sportsack is dé oplossing. Zet je hond in deze rugzak en jij kunt door, of je hond er nou zin in heeft of niet. Niet alleen kun je lange wandelingen maken; het is ook makkelijker om op drukke plekken – zoals een grote stad, metrostation of markt – te komen, zonder dat je hond in de verdrukking raakt. Als hij er eenmaal inzit, wil hij er niet meer uit. Het is namelijk ergonomisch verantwoord, gezellig en doordat je hond over jouw schouder naar voren kijkt, heeft hij perfect zicht en minimale kans op misselijkheid.

Als je reist, is het belangrijk om dit veilig te doen

4Pets Autobench

De zomer is het uitgelezen moment om weg te gaan. Dat kan een dagje of weekendje zijn of een volledige vakantie. Als je reist, is het belangrijk om dit veilig te doen. Daarom raden we een autobench van 4Pets aan. De boxen zijn in Zwitserland geproduceerd en goedgekeurd door de ANWB. Deze aluminium bench plaats je achter in de auto. De achterwand is van dubbelzijdig kunststof voor extra veiligheid. Dankzij de antislip laag aan de onderkant, blijft de box staan waar die staat en gaat ‘ie niet schuiven. Niet alleen voor je hond is het een fijne plek, waar hij zonder problemen de nodige uurtjes doorbrengt. Ook voor jou is de box prettig in gebruik. Zo kun je het slot met slechts één hand openen, maar is het voor de hond onmogelijk om de deur te open te krijgen. De 4Pets autobench is van hoge kwaliteit en gaat levenslang mee.

Met je dier naar buiten was nog nooit zo makkelijk. De producten zijn te bestellen op dehuisdiersuper.nl. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen