LifestyleAdvertorial

Ontdek de creatieve wereld met Bison Kids

by Sven Kok

Je kinderen voor de televisie of iPad zetten is soms wel erg makkelijk. In plaats daarvan kun je beter met ze gaan knutselen. Dat is niet alleen leuk, maar ook goed voor hun ontwikkeling.

Knutselen is goed voor de creativiteit, fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Wil je zelf met je kinderen aan de slag? Bison Kids neemt je mee in een creatieve wereld waar de knutselmogelijkheden eindeloos zijn. Met onze handen, fantasie en een beetje lijm kunnen we écht alles maken!

Knutselen én recyclen

Heb je toiletrollen, karton en flessen over? Niet weggooien, maar gewoon recyclen voor een creatief project. Knutselen is niet alleen leuk. Het is ook fijn om verpakkingen die anders in de vuilnisbak zouden eindigen, toch nog een keer te gebruiken. En het scheelt je ook een bezoekje aan de winkel, want je maakt sommige dingen gemakkelijk zelf.

 

Handige video’s

Op Bison-kids.nl vind je allerlei soorten knutsels die je kunt maken met dingen die je vaak al in huis hebt. In handige video’s wordt uitgelegd hoe je de knutsel kunt maken. Daarnaast is voor elke knutsel een stappenplan beschikbaar die je kunt downloaden. Makkelijker kan niet!

Knutselen word nog leuker en makkelijker met de makkelijke en snelle lijmen van Bison. Ga naar www.bison-kids.nl voor de tofste knutsels met handige boodschappenlijstjes en stappenplannen. 

Gerelateerde artikelen