LifestyleAdvertorial

Je kleding langer mooi houden? Dan is dít apparaat onmisbaar

by Sven Kok

Kleding maakt de man, of beter: mens. Maar dan moet het er wel goed uitzien en fris ruiken. Het is helemaal mooi als je de kleren die je met zoveel zorg hebt uitgezocht ook zo lang mogelijk goed houdt. En dat is opvallend eenvoudig.

Wat je daarvoor nodig hebt? Een kledingstomer! “Stomen is het nieuwe strijken”, zegt Charlotte Ham, medeoprichter van STEAMRS. Strijkijzers raken uit de gratie, maar kledingstomers winnen aan populariteit en dat is helemaal niet zo gek als je bedenkt dat stomen veel beter is voor je kleding. “Strijken kost veel tijd en een strijkijzer plet de textielvezels”, legt Charlotte uit.

Kleding stomen
“Een kledingstomer zet minder druk en geeft minder hitte af. Tijdens het stomen vul en lift je de textielvezels.” Dat is niet alleen op korte termijn prettig – in een handomdraai heb je kreukvrije kleren – maar ook op lange termijn: kleding blijft langer mooi en kleuren blijven beter behouden. Je kunt kiezen voor een verticale (professionele) stomer of een handstomer, die compact is en ideaal om mee te nemen op reis. “Als je hebt getranspireerd, je bent op een feestje geweest waar werd gerookt of je hebt naast een barbecue gestaan, dan kan dat ervoor zorgen dat je kleding ruikt, maar je hebt niet altijd een wasmachine binnen handbereik. Een stomer elimineert bacteriën en geurtjes. Het is een lekkere opfrisser. Ideaal voor op vakantie en onnodige wasbeurten zijn voortaan verleden tijd.”

‘Een stomer elimineert bacteriën en geurtjes’

Houd je kleding mooi

STEAMRS wil de manier waarop we met kleding omgaan veranderen. Trends volgen elkaar in rap tempo op, we kopen veel en gooien veel weg. Jammer, want dat is vaak helemaal niet nodig. “Laat je kleding langer meegaan door het zo goed mogelijk te verzorgen.” Stomen draagt daaraan bij, maar er is meer. “We hebben veel luxe gadgets waarmee je je kleding optimaal kunt verzorgen, zoals fabric shavers, waarmee je pluisjes, bolletjes en pilling van truien kunt verwijderen. Daarmee kan kleding die anders misschien weggegooid zou worden langer mee.”

Kledingstomer Travel Bag

Ga je op vakantie? Dan is de Kledingstomer Travel Bag écht wat voor jou. In deze stijlvolle tas kun je alle benodigdheden eenvoudig opbergen. Hij is hittebestendig, waterproof en gemaakt van duurzame materialen. Met de Kledingstomer Travel Bag kom je - net als met de rest van de producten én jouw fris ruikende en kreukvrije kleren - goed voor de dag, want het is niet alleen een prettige luxe, maar ook een lust voor het oog.

STEAMRS biedt de beste zorg voor kleding op een makkelijke en efficiënte manier met mooie, duurzame en effectieve kledingverzorgingsproducten. Klik hier of ga naar www.steamers.nl voor meer informatie en doe vandaag nog een bestelling.

Gerelateerde artikelen