Het effect van een bijzonder cadeau

by Sven Kok

Een bijzonder cadeau kan een groot effect hebben. Dat je hiermee iemand een hart onder de riem steekt en laat blijken hoeveel je van iemand houdt, weten ook Louie, Liza en Madelon.

Samen ringen smeden

Louie: “Mijn vriendin nam me mee op een bijzondere date. We hebben samen een ring gesmeden. Het is bijzonder dat we dit sieraad samen gemaakt hebben en allebei dragen.”

Ring met borstvoeding

Liza: “Ik heb na de bevalling van mijn tweede kind een cadeaubon voor een ring met mijn eigen borstvoeding cadeau gekregen van mijn broertje. Een mooi symbolisch cadeau. Zeker omdat ik na de geboorte van mijn oudste zoon een postnatale depressie had. Daardoor twijfelde ik lang over een tweede kind. Deze ring symboliseert de liefde voor mijn beide kinderen.”

Ingelijste foto

Madelon: “Mijn vader is 29 jaar geleden overleden en omdat mijn moeder foto’s van vroeger confronterend lijkt te vinden, heb ik bijna geen foto’s uit mijn jeugd. Mijn man is vijftien jaar geleden bij mijn moeder langsgegaan en heeft een fotolijst met een foto van mijn vader geleend. Hij heeft de foto voor mij en mijn drie broers laten afdrukken en ingelijst, omdat hij het belangrijk vindt dat de herinneringen levend blijven.”

Gerelateerde artikelen