LifestyleAdvertorial

Een magische en educatieve audioreis voor kinderen

by Sven Kok

Kinderen vinden niks lekkerder dan spelen en volledig in hun fantasiewereld verdwijnen. En zeg nu zelf: het is toch hartstikke fijn als jouw kinderen blij zijn en zich even zelf vermaken? Bovendien is dat op meerdere manieren goed voor hun ontwikkeling.

Toch is het soms even zoeken naar het perfecte speelgoed. Ben je op zoek naar cadeau-inspiratie voor de feestdagen? Kies dan voor de Toniebox van tonies®. Deze box neemt kinderen mee in een sprookjeswereld én heeft nog een educatieve functie ook.

Magische audioreis

De Toniebox is geen gewoon speelgoed: de box komt tot leven als er een handgeschilderd beeldje naar boven komt. Dit figuurtje vertelt boeiende verhalen en zingt vrolijke liedjes. Zo maken kinderen een magische audioreis met onder andere Peppa Pig, Toy Story-held Woody of één van de Minions. Maar tonies® heeft ook eigen producties, zoals ‘Sleepy Friends’ met slaapliedjes en verhaaltjes om heerlijk bij in slaap te vallen.

 

Het perfecte entertainment

 

De Toniebox maakt dagelijks miljoenen kinderen over de hele wereld blij, maar naast dat dit het perfecte entertainment is, heeft het ook een handig bijkomend voordeel. De box heeft namelijk een educatieve functie. Het speelgoed is ontworpen om de verbeelding en actief spel te bevorderen, precies wat een kind in ontwikkeling nodig heeft.

De Toniebox vergroot de woordenschat en maakt begrijpend lezen steeds makkelijker

Betere concentratie

tonies biedt de boxen en koptelefoons aan in zes verschillende kleuren: rood, blauw, groen, grijs, paars en roze. De box is, met een gemiddelde speeltijd van 268 minuten per week, het perfecte speelgoed voor kinderen van drie tot tien jaar oud. En uit een recent onderzoek uitgevoerd door FUNdamentally Children, een onafhankelijk instituut gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is gebleken dat wanneer tonies een vast onderdeel wordt van het leven van een kind dat een positief effect heeft op het concentratievermogen. Daarnaast vergroot het de woordenschat en maakt het begrijpend lezen steeds makkelijker.

Het onderzoek, uitgevoerd bij gezinnen met jonge kinderen, was overweldigend positief: 70 procent van de ouders meldde dat de aanwezigheid van de Toniebox een positieve uitwerking had op de ontwikkeling van hun kinderen.

Zelfstandig spelen en leren

De geestelijk vaders van tonies – de Duitse Patric Faßbender en Marcus Stahl – ontworpen de Toniebox in hun zoektocht naar een schermloos alternatief voor bekraste cd’s. Ze creëerden het grootste interactieve audiosysteem voor kinderen ooit. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 5,3 miljoen Tonieboxen en 67 miljoen Tonies verkocht. Het speelgoed heeft de manier waarop jongere kinderen zelfstandig spelen en leren – veilig, draadloos en zonder scherm – voorgoed veranderd.

Engels product. Geselecteerde Nederlandstalige liedjes en audioboeken beschikbaar via https://tonies.com/en-eu/audio-content/.

tonies®: happy kids, happy parents, happy listening, happy learning. Ga naar de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen