LifestyleAdvertorial

Beagle Lola: van lab naar liefde

by Sven Kok

Lola’s verhaal geeft hoop in een wereld waarin dieren vaak onzichtbaar lijden achter gesloten laboratoriumdeuren. Haar reis van lab naar liefde opent de weg naar een proefdiervrije toekomst. Dierendag staat in het teken van onze geliefde huisdieren en te midden van dit feest en de aandacht voor onze geliefde viervoeters, stellen we je graag voor aan Lola. Deze ex-proefhond staat symbool voor hoop, herstel en de vastberadenheid om dierproeven tot het verleden te laten behoren.

Een nieuw begin

Lola’s verhaal staat symbool voor doorzettingsvermogen en liefde. Ze werd gered uit een leven van dierproeven door de toegewijde Mascha, die het verschil wilde maken. Met open armen en een warm hart verwelkomde ze Lola in haar leven en gaf zij haar de tweede kans die ze verdiende. Ondanks de uitdagingen die Lola heeft moeten doorstaan, straalt ze nu van geluk. Haar vertrouwen in mensen groeit elke dag en haar verhaal inspireert ons om te blijven vechten voor een wereld zonder dierproeven. Lola’s veerkracht bewijst dat liefde en zorg het trauma van het verleden kunnen genezen.

Help ook!

We nodigen je uit om deel te nemen aan de missie van Lola en Mascha. Want dierproeven zijn niet meer van deze tijd. Door te doneren aan Proefdiervrij help je mee aan verandering voor honderdduizenden andere dieren. Met jouw donatie help je onderzoek te financieren naar proefdiervrije innovaties. Zo creëren we een toekomst waarin dierproeven niet langer nodig zijn. Bovendien is proefdiervrije innovatie niet alleen ethisch verantwoord, maar ook wetenschappelijk gezien beter voor mens en dier.

Sluit je aan bij de missie van Mascha en Lola. Doneer vandaag om bij te dragen aan een proefdiervrije toekomst.

Gerelateerde artikelen