GezondheidAdvertorial

Jeannell liet een preventief gezondheidsonderzoek doen:‘Het heeft mij inzicht gegeven in mijn lichaam’

by Sven Kok

Jeannell Hermsen (40) is de eigenaresse van een makelaarskantoor in Arnhem. Ze werkt hard en draagt veel verantwoordelijkheid. Omdat haar opa na veel en hard werken aan een hartinfarct stierf, Besloot ze een preventief gezondheidsonderzoek te laten doen bij Prescan.

“Vanaf de opening van mijn eigen makelaarskantoor in 2020 groeide mijn team snel”, vertelt Jeannell. “Daardoor ben ik niet alleen meer verantwoordelijk voor mijzelf, maar ook voor een team. De zaak leunt op mij. Mijn opa overleed jong aan een hartinfarct. Daarom leek het mij goed om een onderzoek bij Prescan te laten uitvoeren.”

Jeannell besloot om voor een volledige check up te gaan. “Het begon met een bloedonderzoek om onder meer te kijken of mijn bloedwaardes goed waren. Daarna stonden er verschillende MRI-scans op het programma. Van het hoofd tot aan de onderbuik. Ik vond dat best spannend. Misschien zouden ze wel iets vinden wat er niet hoorde. De dag werd afgesloten met een cardiologisch onderzoek, een fietstest en een echo van het hart.”

‘Het voelde als een bevestiging dat alles intern in orde is’

Na de onderzoeken worden de uitslagen direct met je besproken door de artsen. “Het zag er goed uit: ik ben gezond. Ik heb een goede bouw, geen extreem overgewicht, maar idealiter zou ik wel een paar kilo lichter mogen zijn. Dit advies kreeg ik mee van de arts. Tijdens de MRI-scan bij Prescan werd een cyste waargenomen bij mijn eierstok. Na een vervolgonderzoek bij mijn eigen gynaecoloog bleek het gelukkig niets om mij druk over te maken."

Jeannell kan het preventief gezondheidsonderzoek van Prescan aanraden. “Als je de mogelijkheid hebt, zou ik het zeker doen. Het voelde als een bevestiging dat alles intern in orde is. Ik ben blij dat ik het onderzoek heb gedaan. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn lichaam.”

Wil jij ook in één dag inzicht in je gezondheid? Maak dan een afspraak voor een preventief gezondheidsonderzoek van Prescan. Ga naar Prescan.nl.

Gerelateerde artikelen