CulinairAdvertorial

Lekker wat meer groente op je bord

by Sven Kok

Voor veel gezinnen is het een uitdaging om iedere dag voldoende groente binnen te krijgen. Groenten echt lekker maken, lijkt soms een kunst op zich en kinderen hebben lang niet altijd zin om hun bordje met groenten leeg te eten. Knorr biedt je met hun nieuwe Groentepasta’s een helpende hand bij deze uitdaging!

Met Knorr Groentepasta’s voeg je op een heel eenvoudige en lekker manier een beetje meer groente toe aan je maaltijd. De groentepasta’s zijn namelijk gemaakt met 30 procent groente en 100 procent natuurlijke ingrediënten. En omdat het dezelfde smaak en structuur heeft als ‘gewone’ pasta, vindt iedereen het lekker! Heerlijk in combinatie met je favoriete groenten en een lekkere saus. Of gebruik het in een ovenschotel of pastasalade. Zo voeg je gemakkelijk extra groente, vezels én kleur toe aan je maaltijd.

De Knorr groentepasta’s zijn verkrijgbaar in de varianten Spinazie Spaghetti, Tomaten Spaghetti, Spinazie Penne en Tomaten Penne.

Met de Groentepasta’s van Knorr voeg je eenvoudig extra groente toe aan je maaltijd

Pasta Bolognese met Tomaten Spaghetti

Ingrediënten: 300 gram Knorr Tomaten Spaghetti, 250 gram gehakt, 1 wortel, 1 courgette, 1 rode paprika, 1 ui, 2 tenen knoflook, 700 ml passata, 2 theelepels gedroogde oregano, 2 Knorr Groentebouillon tabletten, toevoeging: verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas

Stap 1: bak het vlees bruin in een koekenpan. Stap 2: pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Voeg dit toe aan het vlees en bak het mee. Stap 3: was de wortel, paprika en courgette en snijd ze in kleine blokjes. Voeg dit toe aan het vlees en bak het mee. Stap 4: voeg de tomatensaus toe en kruid de Bolognesesaus met de bouillonblokjes en oregano. Laat de saus minimaal 10 minuten zacht doorkoken. Hoe langer, hoe smaakvoller de saus. Stap 5: serveer je pasta Bolognese met Parmezaanse kaas en eventueel wat verse basilicum. Eetsmakelijk!

Van 25 september tot en met 1 oktober zijn de Knorr Groentepasta’s in de aanbieding bij Albert Heijn: 1+1 gratis.

Bezoek de website van Knorr.com voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen