LifestyleAdvertorial

Strandgeluk met LASCANA, waar elke curve telt

by Sven Kok

Het zonnetje schijnt, de zomer is van start! Tijd om je voor te bereiden op een heerlijke stranddag, iconische vakantiebestemming of een relaxdag in eigen tuin. Wat niet mag ontbreken als de zon schijnt, is de juiste badmode! LASCANA begrijpt hoe ze deze zonnige dagen kan aanvullen met badmode die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook aanvoelt alsof het speciaal voor jou gemaakt is.

Wanneer de dagen langer worden en de nachten korter, weten we dat het tijd is om onze strandgarderode te vernieuwen. LASCANA staat klaar om elke vrouw te vergezellen bij haar zoektocht naar de perfecte pasvorm. “Het vinden van een badpak of bikini die heerlijk zit, is voor velen ieder jaar weer een uitdaging”, zegt Iris de Kort van lingerie- & badmodemerk LASCANA. Waar de ene persoon zich als een vis in het water voelt in badmode, voelt de ander zich juist onzeker. Het kiezen van de juiste cupmaat en omvang is daarbij essentieel. “Badmode wordt groter als het nat is en dat zal invloed hebben op hoe het je lichaam ondersteunt. Als je moet kiezen tussen strakke of losse badkleding, kies dan voor een kleinere maat.”

De juiste bikini voor jouw lijf
LASCANA weet dat elke vrouw uniek is en begrijpt de uitdagingen bij het vinden van de perfecte badmode. Daarom biedt LASCANA niet alleen een breed scala aan maten, maar ook de flexibiliteit van losse bikinitops en -broekjes. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te mixen en matchen, zodat je setje helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en curves. Of je nu een peer-, zandloper- of ander lichaamsfiguur hebt, LASCANA heeft stijlen ontworpen om je beste kenmerken te benadrukken en je zelfverzekerd te laten voelen. Voor de peer is er bijvoorbeeld een assortiment van hoge taille broekjes die de heupen prachtig omlijsten, terwijl een top met een gedurfde print de aandacht naar boven trekt. De zandloper kan haar evenwichtige vormen vieren met een tal van stijlen die zowel de boven- als onderkant benadrukken.

‘Als je je goed voelt, straal je dat uit’

Summer ready

Door aandacht te besteden aan maatvoering en stijlen die verschillende lichaamstypes ondersteunen, zorgen we ervoor dat elke vrouw de perfecte pasvorm en stijl kan vinden die haar laat stralen van binnen en buiten. Met de perfecte badmode ga ook jij een zomer tegemoet waarin je er prachtig uitziet én dit ook uitstraalt. Iris: “Als je je goed voelt, straal je dat uit.” Dat gun jij jezelf toch ook?

Summer ready dankzij LASCANA. Nu speciaal voor jou, om de zomer goed te beginnen, exclusief 20% korting op je hele bestelling. Vul de code ‘FLAIR20’ in op LASCANA.nl en profiteer direct. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen