LifestyleAdvertorial

Snel, veilig en wendbaar met deze elektrische bakfiets

by Sven Kok

Wil je mobiel zijn, veel kunnen vervoeren, maar wil je geen (tweede) auto? Dan is de elektrische cargofiets Longtail R500 precies waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle bakfiets rijdt heerlijk en heeft meer dan genoeg ruimte voor kinderen én boodschappen.

De kinderen naar school brengen, verjaardagstraktaties mee en daarna naar de sportschool toe. Met een elektrische bakfiets kun je alle kanten op. De bagagedrager van de Longtail R500 is volledig aan te passen aan jouw wensen. Bevestig kinderzitjes, kussentjes, fietstassen of combineer. De fiets kan – buiten het gewicht van de fiets zelf – 170 kilo dragen.

Fietsen was nog nooit zo prettig én veilig. De bak zit bij deze fiets aan de achterkant in plaats van de voorkant waardoor het gewicht beter is verdeeld. Nader je een gevaarlijk kruispunt? Dan steken je kinderen die niet als eerste over, maar jijzelf. Neemt het tempo af, dan gaat je remlicht branden.

De fiets heeft een krachtige motor. Je rijdt met gemak heuveltjes en hellingen op zonder aan snelheid te moeten inboeten. Dankzij de starthulp rijd je bij stoplichten meteen weg en is op snelheid komen voortaan verleden tijd. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je – of het nu stralend weer is of de regen met bakken uit de lucht komt – altijd kordaat kunt afremmen en in de eco-stand kun je maar liefst 90 kilometer afleggen.

De fiets kost 2899,99, inclusief gratis servicebeurt. Ga naar de dichtstbijzijnde Decathlon bij jou in de buurt voor een proefrit en onderhoud. Kijk voor meer informatie op Decathlon.nl.

Gerelateerde artikelen