LifestyleAdvertorial

Een Kinki kapsel dat perfect bij je persoonlijkheid past

by Sven Kok

Een goed kapsel is een kapsel dat past bij wie jij bent, ongeacht jouw verhaal, roots of vibe. Een goede kapper heeft daar aandacht voor en luistert en kijkt goed naar je. Dat is niet alleen fijn, maar geeft je zelfvertrouwen ook een boost.

Is het tijd voor het bijpunten van je haar of wil je een compleet nieuwe look? Ga dan naar Kinki Kappers. Kinki Kappers bestaat volgend jaar 40 jaar. Kinki zag het levenslicht in een tijd van punk en controversiële mode. Er was dringend behoefte aan kappers die dit begrepen en dit konden vertalen naar de wensen op het gebied van haar: creatief, kleurrijk en vernieuwend.

40 jaar ervaring

Inmiddels heeft het bedrijf jarenlange ervaring. Kinki heeft de kennis en de skills en vindt het belangrijk dat jij volledig jezelf kan zijn. Jij en jouw persoonlijkheid staan centraal. Daarbij is álles mogelijk: van een vakkundige knipbeurt en voedende herstelbehandeling tot sexy coupe met een prachtige kleur.

Het bedrijf heeft veertig salons in Nederland. Elke salon heeft zijn eigen unique selling point. In elke vestiging komt de persoonlijkheid van de ondernemer naar voren. Op de ene locatie is de sfeer vooral speels, op de andere juist alternatief. Zo is er voor iedereen een plek die aansluit bij hun wensen; Kinki omarmt diversiteit als een kernwaarde en hun deuren staan wagenwijd voor jou open!

Alles is mogelijk: van een vakkundige knipbeurt tot stijlvolle kleur

Vernieuwen

Daarnaast is Kinki Kappers ambassadeur van L’Oréal Professionel Paris en Redken Benelux. Het Kinki Artistic Team verzorgt wereldwijd shows en trainingen op het gebied van knip- en kleurtechnieken. Er wordt constant vernieuwd, geëxperimenteerd en getest met nieuwe kapsels, technieken en producten. Dat allemaal om ervoor te zorgen dat jij met het allerbeste kapsel en het grootste zelfvertrouwen de salon verlaat.

De creatieve geesten van het bedrijf denken graag met je mee.  Ga naar www.kinki.nl voor meer informatie

Gerelateerde artikelen