LifestyleAdvertorial

BIJ CHRISTINE LE DUC VIEREN WIJ ONSZELF ALS VROUWEN

by Sven Kok

We staan stil bij alles wat we al hebben bereikt én alles dat we nog gaan bereiken. Daarnaast vieren we natuurlijk ook de kracht, schoonheid en veelzijdigheid van vrouwen over de hele wereld. Te beginnen bij onszelf.

Bij Christine le Duc zien we de schoonheid en sexy kracht in elke vrouw. Wij moedigen daarom ook alle vrouwen aan om hun sexy kant te laten ontwaken met onze campagne Uncover your sexy.

Jezelf zijn, dat is pas écht sexy!

Een vrouw die haarzelf durft te zijn, vinden wij het mooiste dat er is. Leeftijd, afkomst, body type – dat doet er allemaalniet toe. Of misschien doet het er juíst toe… want juist jouw unieke kenmerken maken jou zo prachtig! Elke vrouw is uniek en daardoor sexy op haar eigen manier! Jij verdient het om je sexy, sterk en zelfverzekerd te voelen. En daar helpen we jou graag bij.

Lingerie om te tonen

Je sexy kant onthullen kan op ontzettend veel verschillende manieren, maar een van onze favorieten is natuurlijk: lingerie! Want de juiste lingerie laat jouw lichaam stralen. Letterlijk. De tijden dat we lingerie moesten verstoppen onder kleding zijn lang voorbij. Tegenwoordig zijn de setjes zo mooi dat je deze wil laten zien! Draag een mooie BH of body onder een blazer of blouse en geef zo een chique, maar sexy twist aan je outfit. Op onze website vind je verschillende How To Style video’s waarin wij laten zien hoe je jouw lingerie op de mooiste manier kan stylen met jouw outfit.

Bezoek de website en shop de mooiste lingerie !

Gerelateerde artikelen