Zo krijg jij de stralende, gebruinde én beschermde huid van je dromen

by Sven Kok

Een goede huidverzorging is belangrijk voor een stralende en egale huid. Helaas zijn er te veel negatieve invloeden van buitenaf die de huid verstoren, de teint dof maken en het verouderingsproces op gang brengen. Gelukkig is dat, met de juiste producten, geen enkel probleem en houd jij je huid in perfecte conditie.

Ren naar de winkel, want de Magic Drops en Protective Drops SPF 50 van Collistar kunnen niet in jouw beauty routine ontbreken. Combineer deze producten voor een natuurlijk gebruinde en egale huid en met een globale bescherming en anti age-werking. Zo bescherm jij je huid tegen de negatieve effecten van buitenaf en heb je toch een stralende glow.

Protective Drops SPF 50

De beste manier om je jeugdigheid te bewaren is door goed voor je huid te zorgen en het te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. De zon, blauw licht en vervuilde lucht dragen bij aan huidveroudering. De Protective Drops SPF 50 van Collistar vormen een schild tegen de schadelijke effecten waardoor je huidveroudering voorkomt. Bovendien krijg je een zijdezachte en gehydrateerde huid. Daarnaast vermindert het rimpels, roodheid en oneffenheden, verfijnt en minimaliseert het de zichtbaarheid van poriën, verheldert en egaliseert het de teint en heeft het een krachtige antioxiderende werking. Een onmisbaar product in je dagelijkse routine.

Magic Drops

Behoefte aan een lekker kleurtje zonder dat je daarvoor uren in de zon moet liggen? Met de Magic Drops creëer je die stralende, sunkissed glow, zonder risico op vlekken. De druppels zorgen binnen één uur al voor een gezonde en goudgebruind resultaat. Door zelf te bepalen hoe en hoe vaak je de druppels gebruikt, creëer je de voor jou ideale teint. Het product werkt in minder dan een uur en bevat unieke ingrediënten die je huid niet alleen snel kleuren, maar ook verzorgen. Je kunt de druppels puur op de huid aanbrengen of mengen met je dagverzorging. Vergeet de huid niet regelmatig te exfoliëren voor een nóg stralender resultaat.

Voor de ideale beauty routine gebruik je de Magic Drops twee tot drie keer per week. Breng de Protective Drops dagelijks aan, na je gebruikelijke dagverzorging en onder de make-up. De Magic Drops en Protective Drops SPF 50 van Collistar zijn geschikt voor alle huidtypen en zorgen 365 dagen per jaar voor een beschermde en natuurlijk gebruinde huid.

Voor meer informatie over Magic Drops en Protective Drops SPF 50 van Collistar bezoek de website

Gerelateerde artikelen