GezondheidAdvertorial

Revolutie in natuurlijke schoonheid

by Sven Kok

Vroeg of laten moeten we eraan geloven, de tekenen van de tijd die zichtbaar zijn in ons gezicht. Zo zorg je, zonder prikjes, voor een stralend, strakke huid.

Het is voor velen herkenbaar. Je voelt je fit en gezond, maar wanneer je in de spiegel kijkt, ziet je spiegelbeeld er niet altijd uit zoals jij je voelt. Ouder worden is een natuurlijk proces dat we allemaal doormaken, en elke levensfase heeft zijn eigen charmes. Wat als er een manier is om dit proces te omarmen zonder concessies te doen. Dr. Farid Kazem, eigenaar van plastische chirurgie kliniek Kazem Esthetica in Schiphol-Rijk, weet raad.

Zonder injecties of operatie

Kazem weet als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van esthetische behandelingen. Hij haalde meerdere innovatieve behandelingen naar Nederland, waaronder recentelijk de EMFACE® behandeling: een unieke behandeling dat speciaal is ontwikkeld voor niet-invasieve gezichtslift en om rimpels te verminderen door alle lagen en spieren van het gezicht te liften. Deze techniek combineert radiofrequentie met elektromagnetische pulsen die aanmaak van collageen en elastine stimuleren. “Dat klinkt technisch, maar het zorgt ervoor dat de aangezichtsspier strakker komt te staan, waardoor de kaaklijn en de lijnen in het gezicht ook strakker worden.”

De behandeling duurt 20 minuten en maakt, net als bij een facelift, de aangezichtsspier strakker, maar heeft als groot voordeel dat er niet geopereerd hoeft te worden. “Nieuwe technieken maken het mogelijk om preventief te behandelen en het verouderingsproces te begeleiden zonder in te hoeven grijpen met injecties of operaties.”

‘IK GELOOF NIET IN EXCESSIEF DINGEN DOEN, DAAR HOU IK NIET VAN’

Stralend ouder worden

Gezond én mooi oud worden, dat willen we allemaal graag. Daar heb je zelf veel invloed op. Kazem: “Ik geloof niet in excessief dingen doen, daar hou ik niet van. Wij begeleiden mensen zodat ze zich in elke lichaamsfase goed in hun vel voelen. Dat kan door behandelingen toe te passen, maar daarnaast is het belangrijk om een gezonde levensstijl na te streven. Drink voldoende water, bescherm je huid tegen de zon, rook niet en eet gezond. Met deze tips én een combinatie van gespecialiseerde behandelingen zoals EMFACE®, kom je heel ver.”

Geïnteresseerd in EMFACE®? Bezoek de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen