GezondheidAdvertorial

Het dagelijks leven is soms topsport! Hoe houd je je lijf in conditie?

by Sven Kok

Je hebt energie – en dus voedingsstoffen – nodig om te kunnen werken, sporten en socializen. Want zeg nou zelf het dagelijks leven is toch soms ook net topsport!

Het is belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, maar weinig Nederlanders weten hoe dat precies zit en denken dat dat vooral belangrijk is voor fanatieke sporters. Maar niks is minder waar. Volgens voedingsdeskundigen is het voor iedereen – of je nu veel beweegt of niet – essentieel om voldoende eiwitten tot je te nemen.

Belang van eiwitten
Die eiwitten kun je het beste in meerdere porties en verspreid over de dag eten. Zo haal je de meeste voordelen uit deze bouwstof, die onder meer een bijdrage levert aan het behoud van sterke spieren en botten. Gedurende de dag wordt een deel van je spieren vervangen door nieuw weefsel en voor dat proces zijn eiwitten nodig. Daarom is het van belang dat je eiwitten regelmatig aangevuld worden.

Lekker en makkelijk
Daarom heeft Optimel iets nieuws: Optimel Proteïne, een lekkere keuze om op een makkelijke manier voldoende eiwitten binnen te krijgen. Het is vol van smaak en zoals je van Optimel gewend bent bevatten deze producten 0% vet en geen toegevoegde suikers. Optimel Proteïne drinkyoghurt bevat 60 gram proteïne per pak en is verkrijgbaar in de smaken Perzik Peer en Aardbei Banaan. De yoghurtproducten bevatten 38 en 39 gram proteïne per pot en zijn verkrijgbaar in de smaken Perzik Passievrucht en Bosbes Vanillesmaak. Kies je voor Optimel Proteïne, dan kies je dus voor iets lekkers én iets goeds. Optimel Proteïne is rijk aan eiwitten en heerlijk van smaak. Zo kun jij weer even door!

Smaakt lekker, voelt goed. Vanaf nu verkrijgbaar, heb jij de (drink)yoghurt al geprobeerd? Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen