GezondheidAdvertorial

Goed voor jou, goed voor de planeet Houd je huid jong met deze vegan skincare producten

by Sven Kok

Het liefst zouden we de tijd pauzeren om zo huidveroudering tegen te gaan. De tijd verstrijkt, maar met de producten van Muze houd je je huid jong en stralend. Kies je voor de producten van Muze Skincare, dan kies je voor producten die niet alleen goed zijn voor je huid, maar ook voor de planeet.

Bewezen resultaat

Muze is een Nederlands merk opgericht door powervrouwen die weten waar ze het over hebben, gespecialiseerd in verzorgingsproducten met bewezen resultaat en met een zo klein mogelijke footprint. Marieke Hop, Liesbeth Kleermaker en Miranda Balk runnen het bedrijf. Na jarenlang succesvol huidverzorgingsproducten te hebben ontwikkeld voor de mooiste nationale en internationale merken, ontstond bij hen de wens om een professionele huidverzorgingslijn te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is.

“Alle ingrediënten die we gebruiken hebben een actieve werking”, vertelt Miranda. “Wist je dat 99 procent van alle huidverzorgingsproducten voor meer dan de helft uit water bestaat en jij dus grotendeels betaalt voor simpelweg water? Water is een goedkoop opvulmiddel en doet niks voor de huid.”

De producten zijn vegan, niet op water gebaseerd, natuurlijk en bevatten enkel 100 procent actieve ingrediënten. Miranda legt uit: “Ze bestaan voor minimaal 97 en maximaal 100 procent uit natuurlijke ingrediënten. De belangrijkste bouwstenen voor onze producen zijn antioxidanten, prebiotica, celcommunicerende en huideigen bestandsdelen. Deze bouwstenen hebben een zeer effectieve werking tegen vroegtijdige huidveroudering.”

De ingrediënten die wij gebruiken verbeteren en verstrakken de huid

Crème de la crème

De crème de la crème uit de cosmeticawereld - dermatologen, artsen en duurzaamheidsexperts - heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Muze. Miranda: “Ik durf met trots te zeggen dat we met Muze het meest natuurlijke en effectieve anti-aging skincare merk ter wereld hebben ontwikkeld.”

De resultaten van de skincare producten liegen er niet om. Door de unieke serums, crèmes, toners en gezichtsreinigers te gebruiken, verminder je fijne lijntjes en rimpels, egaliseer je de huidteint en laat je je huid weer stralen. “De producten hebben een synergetische werking: door ze samen te gebruiken, verbeter je het resultaat.”

Mooi oud worden

De producten zijn bedoeld voor de ouder wordende huid. “Vanaf een jaar of vijfentwintig maakt je lichaam minder collageen aan en ontstaan de eerste rimpels.” Mooi oud worden heb je zelf in de hand en vraagt om commitment en goede producten. Collageen zorgt voor een elastische huid. “De ingrediënten die wij gebruiken verbeteren en verstrakken de huid. Daarnaast beschermen ze de huid tegen invloeden van buitenaf.”

Ga naar Muze-skincare.nl en trakteer jezelf of een ander op de effectieve producten van Muze. Met de code Muzeflair krijg je eenmalig 20 procent korting op alle full-size producten.

Gerelateerde artikelen