Gezond en lekker kattenvoer zonder poespas

by Sven Kok

Als jouw kat lekker in zijn vachtje zit, is ‘ie op zijn gelukkigst. En jij ook, want niks is zo fijn als een spinnend en speels huisdier. Het is gelukkig niet ingewikkeld om het levensgeluk van jouw poes naar een hoger level te tillen.

Het zal je niks verbazen – waarschijnlijk word je meerdere keren per dag geattendeerd op de lege voerbak – maar het heeft allemaal te maken met eten. Net als bij mensen is gezonde en gevarieerde voeding heel belangrijk. Wat fijn dat lekker ook gezond kan zijn.

Poésie natvoer van Vitakraft

Kies daarom voor het hoogkwalitatieve Poésie natvoer van Vitakraft. Dit is compleet natvoer met de juiste dosis eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen en vocht. Volledig afgestemd op de behoeften van je kat. “Het geluk en de gezondheid van het huisdier staat altijd voorop”, aldus Vitakraft. “Daarom bevat ons kattenvoer geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers.” Het voer heeft een hoog vleesgehalte, wat de maaltijd extra yummy maakt. Ook heeft het merk verschillende graanvrije maaltijden.

‘Het geluk en de gezondheid van het huisdier staat altijd voorop’

4,6 sterren

Dat het voer goed bevalt, blijkt ook uit onderzoek van de producent en leverancier in huisdierproducten. In totaal mochten 150 baasjes en hun katten het voer twee weken lang testen. Het resultaat? Vitakraft Poésie krijgt maar liefst 4,6 van de 5 sterren. De reacties zijn – net als het voer – mals: “Het enthousiasme waarmee beide katten hun bakje leegaten, gaf me steeds een gelukzalig gevoel”, laat een van de testers weten. Een ander zegt: “Mijn kat wordt helemaal gelukkig van Poésie. En wanneer zij dat is, ben ik dat ook. Ik zal het zeker vaker aanschaffen voor haar.” Het voer is beschikbaar in verschillende smaken zoals kip en groenten, kalfsvlees in kaassaus en zalm met spinazie. Zo kun je zelf een heerlijk gevarieerd menu voor je kat samenstellen.

Wil je  meer informatie over Vitakraft Poésie bestellen bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen