GezondheidAdvertorial

Deze nieuwe, revolutionaire anti-ageing huidverzorgingsproducten wíl je hebben

by Sven Kok

De tijd vliegt vaak zonder dat we het doorhebben voorbij. We worden ouder en hoe mooi dat ook is: we willen onze jeugdige uitstraling wel behouden. Het goede nieuws is dat Louis Widmer nu twee innovatieve anti-ageing producten heeft toegevoegd aan het Intensief Anti-Ageing assortiment.

Louis Widmer heeft de Intensief Anti-Ageinglijn speciaal ontwikkeld om huidveroudering doeltreffend tegen te gaan. Deze verzorgingslijn heeft bewezen rimpels te verminderen en de huid een aanzienlijk verbeterde uitstraling te geven. Dit wordt bereikt door hooggedoseerde actieve bestanddelen, evenals de hoge kwaliteitsnormen die Louis Widmer hanteert in de selectie van grondstoffen en productieprocessen. Maar welke nieuwe producten worden er geïntroduceerd en hoe gebruik je ze?

Intensief Anti-Ageing Oogomtrekgel

Het is belangrijk om ’s ochtends je gezicht te reinigen. Dit helpt om onzuiverheden te verwijderen en voorkomt dat je poriën verstopt raken. Nadat je je gezicht hebt schoongemaakt, breng je de Intensief Anti-Ageing Oogomtrekgel aan, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. Vervolgens kan je de dagcrème (bijvoorbeeld de Intensief Anti-Ageing Rijke Dagcrème UV 30 van Louis Widmer) aanbrengen.

Weg met wallen, rimpels en fijne lijntjes

Dankzij het biostimulatorencomplex en Eye’Fective™ hydrateert, voedt, verstevigt en verfrist de Intensief Anti-Ageing Oogomtrekgel de gevoelige huid rondom je ogen. Dat zorgt ervoor dat donkere kringen, wallen en rimpels vervagen. Deze uiterst doeltreffende formule dringt snel in de huid en is daarom ook ideaal als basis voor make-up. Geschikt voor elk huidtype. Kortom: je kunt fris en vol zelfvertrouwen aan de dag beginnen.

Louis Widmer heeft twee innovatieve anti-ageing producten toegevoegd aan het Intensief Anti-Ageing assortiment

Intensief Anti-Ageing Nachtcrème

Als je ’s avonds naar bed gaat, is het belangrijk om opnieuw je gezicht goed te reinigen. Breng daarna de Intensief Anti-Ageing Nachtcrème aan. Deze crème heeft een lichte textuur en is daardoor ideaal voor de normale en gemengde huid. De crème voedt en regenereert de huid terwijl je slaapt, werkt tegen rimpels, stimuleert de collageensynthese en legt een elastisch beschermlaagje op de huid.

De perfecte combinatie

Juist de combinatie van beide producten is geweldig. Hiermee bestrijd je zichtbaar tekenen van huidveroudering. Al na twee weken gebruik van de Intensief Anti-Ageing Nachtcrème beoordeelde 97 procent van een groep van 20 dames positief. Daarbij keken zij onder meer naar zaken als hydratatie, vermindering van rimpels, huidversteviging en huidtolerantie. De Intensief Anti-Ageing Oogomtrekgel werd door 93 procent van de vrouwen positief beoordeeld. Volgens hen zorgt de gel voor een zichtbare vermindering van donkere kringen, een liftend effect, minder wallen, verbeterde hydratatie en minder zichtbare oogrimpels. Dat gun jij jezelf toch ook?

Bezoek de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen