CulinairAdvertorial

Veganistische chocoladepasta’s om je vingers bij af te likken

by Sven Kok

Chocoladepasta is lekker op brood, in je muesli of door een smoothie. Ook is het geschikt als ingrediënt in zoete baksels. Kies voor de chocopasta’s van So Vegan So Fine, deze zijn vegan en zó lekker dat je je vingers erbij aflikt.

Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Het is één van de weinige Nederlandse bedrijven die deze traktatie in ons land produceert. Lekker en verantwoord, want de chocopasta is 100 procent vegan, biologisch en fairtrade. Bovendien is het vrij van palmolie en zitten er geen gluten in.

De chocopasta is beschikbaar in zeven overheerlijke smaken: een smeuïge hazelnootpasta met 15 procent hazelnoten, een zoete chocoladepasta met 11 procent cacao, een intense pure chocopasta met 30 procent cacao, een verrassende witte kokospasta en een zachte amandelpasta met 15 procent amandelen. Bovendien is het assortiment uitgebreid met twee nieuwe smaken: pistache en walnoot. Voor elke dag van de week, een andere smaak.

Daar kun je mee thuis komen, want wie geniet er nu niet van een heerlijk broodje chocopasta? Doe een lepel door de muesli of je smoothie. Doe de pasta door jouw homemade cheesecake of biscotti. Of trakteer jezelf tijdens een momentje voor jezelf op een lepel chocopasta voor de lekkere trek.

So Vegan So Fine is te koop bij Albert Heijn, Jumbo, Boon, Hoogvliet en DekaMarkt. De smaken pistache en walnoot zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Kijk voor meer informatie en een uitgebreid receptenoverzicht op sovegansofine.com.

Gerelateerde artikelen