CulinairAdvertorial

Garden Gourmet, where taste feels good! Lekkere én verantwoorde producten, klaar in een handomdraai.

by Sven Kok

Eten is een feestje, zeker als je veelzijdig en gevarieerd kookt. Wissel eens af en ontdek hoe lekker plantaardig is dankzij de producten van Garden Gourmet.

Van filetstukjes tot een Griekse rondo en zelfs plantaardige tonijn. De producten van Garden Gourmet zijn feestelijk lekker en dankzij de variatie aan plantaardige opties is er voor ieder wat wils. Innoveren zit in het DNA en ook nu brengt het merk opnieuw verrassende producten op de markt, zoals de Bloemkoolschnitzel en de Sensational Schnitzel. Veel van Garden Gourmet’s producten zijn een goede bron van vezels en eiwitten. Niet alleen lekker, maar dus ook een slimme toevoeging aan jouw lievelingsmaaltijd. Loopt het water jou al in de mond? Maak tijdens een etentje indruk op jouw vrienden of familie en doe je voordeel met deze makkelijke en bovendien overheerlijke recepten:

Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Hoofdgerecht, 2 personen, 20 minuten.

Ingrediënten: pak Garden Gourmet Vegan Filetstukjes, 400 gram pompoen, 2 eetlepels olijfolie, 125 gram yoghurt, 1 teen knoflook, rozemarijn, zout, zwarte peper.

Stap 1: verwarm de oven voor op 180 graden. Stap 2: snijd de pompoen in gelijke stukken. Stap 3: leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng. Stap 4: bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Stap 5: meng ondertussen de yoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper. Stap 6: serveer de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus.

 

Bloemkoolschnitzelbowl met quinoa, groenten en yoghurtsaus

Hoofdgerecht, 3 personen, 30 minuten.

Ingrediënten: verpakking Garden Gourmet Bloemkoolschnitzels, bos bospeen, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper, citroen, 225 gram quinoa, 3 eetlepels humus naturel, bosje radijsjes, halve komkommer, zakje (75 gram) veldsla, 4 eetlepels yoghurt, takje munt, handje walnoten

Stap 1: verwarm de oven op 200 graden. Snijd het loof ongeveer 1 centimeter boven de wortels af. Was ze en halveer de grote wortels in de lengte, zodat de wortels ongeveer dezelfde dikte hebben. Verdeel ze op een bakplaatje, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Stap 2: rooster de wortels in zo’n 20 minuten gaar en licht gekleurd. Kook intussen de quinoa volgens aanwijzing op de verpakking. Snijd de komkommer en radijsjes in plakjes. Stap 3: snijd de muntblaadjes fijn en meng met de yoghurt. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Stap 4: schep de quinoa in kommen en verdeel de groenten, sla en de humus erin. Bak intussen de bloemkoolschnitzels volgens aanwijzing op de verpakking en leg ze erbij. Bestrooi met grof gehakte walnoten en serveer met de yoghurtsaus.

Kijk voor meer recepten op gardengourmet.nl.

Gerelateerde artikelen