AdvertorialAdvertorial

Vanaf nu zie jij nooit meer op tegen koken

by Sven Kok

Tijdens Pasen is het uitgelezen moment om je weer even uit te sloven met eten en drinken. Maar niet alleen tijdens Pasen is dit belangrijk. Je bent het hele jaar door gebaat bij kook comfort.

Eten is een van de belangrijkste dingen die er is. Je haalt je bouwstoffen uit eten. Daardoor functioneer je goed, voel je je fit, vergroot je je weerstand en verklein je de kans op verschillende ziekten. Maar eten is niet alleen een manier om gezond te blijven. Eten is lekker en samen eten verbindt.

Maar het bereiden van een sterrenmaaltijd is een stuk aantrekkelijker als je van alle gemakken voorzien bent, want een goede voorbereiding is het halve werk. Kies daarom voor de draadloze Mini Prep Pro Keukenmachine van Cordless Series van Cuisinart. Deze superkrachtige mini-hakmolen heeft een dubbelzijdig mes wat ideaal is om aan de ene kant scherp te snijden en aan de andere kant stomp om te malen. En hoe fijn is het dat er aan geen van de apparaten een stekker zit? Zo kun je – of je nou een enorm kookeiland hebt of slechts een bescheiden keukentje – altijd uit de voeten.

Veel plezier bij het maken van die heerlijke bananenpannenkoekjes, bessen compote of geroosterde mueslirepen.

Shop nu de Cordless Mini Prep Pro op www.cuisinart.nl/corless. Prijzen vanaf 79,90

 

Compote om je vingers bij af te likken

 

Kan een croissantje met compote niet ontbreken op de Paas ontbijt tafel? Wij hebben goed nieuws, deze gezonde versie is easy peasy lemon squeezy en heerlijk! Het enige wat je – naast de ingrediënten – nodig hebt is een blender.

Ingrediënten:

·      200 g aardbeien, kroontjes verwijderd en in vieren gedeeld

·      1 tl agave nectar

·      1 druppel rozenwater

Bereidingswijze:

1)    Doe alle ingrediënten in de Mini Prep Pro

2)    Mix met de hakfunctie totdat al het fruit begint te pureren en er wat textuur overblijft.

Tip! Probeer dit recept eens met andere zomerbessen zoals frambozen

Serveer tijdens Pasen op de ontbijt tafel voor op een vers croissantje of met dikke yoghurt.

Gerelateerde artikelen