AdvertorialAdvertorial

Steel de show met de perfecte tas

by Sven Kok

Een handtas, clutch of crossbody bag. Het tassenaanbod is gigantisch. Marit van de Poll van The Little Green Bag schiet te hulp en vertelt wat in is en hoe je de perfecte tas uitkiest.

“Op dit moment zie ik color blocking veel terug in outfits en tassen”, aldus Marit. “Dit is het gebruik van verschillende, contrasterende kleuren zoals groen, blauw, roze en geel. Een groene tas bij je outfit die weer een andere kleur heeft, is dus niet gek. Daarnaast is de denimlook terug van weggeweest. Blauw op blauw kon lange tijd niet, maar nu wel weer. Veel tassen zijn van denim of een denimachtige kleur blauw. Ook zie ik veel teddy: tassen die zijn gemaakt van een zachte stof en aanvoelen als een teddybeer. En de tassen gaan van klein weer terug naar het normale formaat.”

 

De denimlook is terug van weggeweest

 

Wil je een nieuwe tas maar weet je niet waar je moet beginnen, dan heeft Marit nog wel tips. “Bedenk wat voor type je bent en of je een kleine tas wil hebben of dat je altijd goed voorbereid bent en veel ruimte nodig hebt. Houd je van out of the box, ga dan voor kleur. Speel je liever op safe, kies dan voor ecru, beige, zwart of zacht lila.”

Gerelateerde artikelen