LifestyleAdvertorial

Steel de show met een nieuwe, fashionable zonnebril

by Sven Kok

Als het lekker weer is, zijn we graag zo veel mogelijk buiten om te genieten van de zon. Dat doe je natuurlijk met een zonnebril op je hoofd. Zo bescherm je je ogen, voorkom je hoofdpijn en rimpels, en last but not least: met een mooie zonnebril steel je de show.

De zon is heerlijk, maar een goede bescherming is belangrijk. We smeren onze huid in met zonnebrandcrème en zijn zuinig op onze ogen door een zonnebril te dragen. Dat is belangrijk, want UV-straling kan – en dat weet lang niet iedereen – ook schadelijk zijn voor de ogen. Zo kan je zicht verslechteren en de kans op staar toenemen als je ogen te veel en te vaak worden blootgesteld aan zonlicht.

Maak je outfit helemaal af
Het dragen van een zonnebril is gelukkig helemaal geen straf. Het kijkt rustig, voorkomt dat je fronst en daardoor hoofdpijn en rimpels krijgt, en een zonnebril is gewoonweg een fantastische modeaccessoire, een statement piecewaarmee je je outfit helemaal afmaakt en anderen de ogen – figuurlijk dan – uit kunt steken. Maar als je het doet, doe het dan goed, want alleen als je een goede bril koopt die perfect bij jou past, heb je het optimale gebruiksgenot. Jouw nieuwe zonnebril moet passen bij jouw levensstijl. Ben je graag op het water? Dan is een gepolariseerde zonnebril de juiste keuze. Wil je een zonnebril die zich aanpast aan de sterkte van het licht? Overweeg dan dynamische meekleurende glazen, die jouw ogen overal beschermen.

De zonnebrillen matchfinder
Welke zonnebril sluit precies aan bij jouw wensen, past het beste bij de vorm van je gezicht en welke kleur staat je het mooist? Een expert kan je hierin adviseren en ervoor zorgen dat je het perfecte exemplaar vindt. Bij Pearle ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste zonnebrillen – met en zonder sterkte – van merken zoals Ray-Ban, Michael Kors en Ralph. Een opticien geeft je persoonlijk en uitgebreid advies. Heb je de zonnebril van je dromen gevonden? Dan wordt ‘ie nog even perfect voor je afgesteld. Ben je achteraf tóch niet blij met je aankoop? Dan mag je je zonnebril binnen zes maanden terugbrengen. Ook online krijg je advies op maat, dankzij de zonnebrillen matchfinder. Je geeft antwoord op zeven vragen en binnen een minuut krijg je drie potentiële matches voorgeschoteld. Wedden dat er een winnaar tussen zit?

Alleen als je een goede zonnebril koopt die perfect bij jou past, heb je het optimale gebruiksgenot

Bereid je voor op de zon met de nieuwe collectie zonnebrillen van Pearle. Ontdek de mooiste zonnebrillen van Ray-Ban, Michael Kors, Coach, Arnette of Ralph in de winkel of op Pearle.nl. Klik op de link en kom erachter welke zonnebril bij jou past. 

Gerelateerde artikelen