AdvertorialAdvertorial

Ontspannen bingewatchen dankzij de perfecte tv beugel

by Sven Kok

Niks lekkerder dan op een ontspannen zaterdagavond een fijne serie bingewatchen. En die serie kijk je natuurlijk het liefst op een goeie televisie die precies op de juiste plek hangt.

Wegkruipend in de favoriete hoek van de bank, wil je optimaal kunnen genieten van die ene nieuwe serie of film. En als je partner of beste vriendin zich aan de andere kant van de bank of in die comfortabele fauteuil situeert, weet je zeker dat iedereen op de bank de beste kijkervaring heeft dankzij de Vogel’s COMFORT tv beugel.

De nieuwe lijn COMFORT tv beugels geeft televisiekijken een nieuwe dimensie doordat functionaliteit en design samenkomen. Wees niet bang de tv vaak van de muur te halen en te bewegen in de kijkpositie die voor jou het beste is. Ze kunnen namelijk wel tegen een stootje. Een fijne geruststelling tijdens het kijken van de film of wanneer er kinderen rondrennen.

 

Ze kunnen wel tegen een stootje

 

Bovendien weet je zeker dat de COMFORT tv beugels veilig aan de muur zitten door de hoorbare klik van het ClickLoc™ Safety System. Daarnaast zet je met één vinger televisie richting jouw zithoek dankzij de One-Finger™ Movement. Twijfel je nog? Dan is het goed om te weten dat iedere beugel getest is op maar liefst driemaal het maximale gewicht van de tv die erop kan. Veel kijkplezier!

Ga voor meer informatie naar Vogels.com

Gerelateerde artikelen