WonenAdvertorial

Zo zet je zorgeloos het kerstdiner op tafel

by Sven Kok

Is het dit jaar aan jou om het kerstdiner te verzorgen? Maak je geen zorgen. Met de slimme en stijlvolle keukenproducten van Samsung Bespoke kook jij de sterren van de hemel en heerst er kalmte in de keuken.

Heb jij het volledige driegangenmenu al in je hoofd zitten of kijk jij op het laatste moment wat je je gasten gaat voorschotelen? Waar je ook voor kiest, een goede voorbereiding zorgt voor rust. De dag of zelfs dagen van tevoren kun je vaak al wat sauzen en dergelijken voorbereiden die je dan in de koelkast of vriezer kunt bewaren. Samsung helpt je aan een zorgeloze kerst met de keukenproducten uit de Bespoke serie. Sauzen in de koelkast, de lekkerste ijsbombe in de vriezer en het pièce de résistance, jouw knaller van een hoofdgerecht, in de oven.

Slimme keukenhulp

De Samsung Bespoke producten zijn jouw reddende engel in de keuken. Tijdens het kerstdiner, maar ook erna. Dankzij allerhande slimme functies wordt koken echt foolproof. Vanaf je telefoon kun je de oven besturen. Ben jij druk bezig met het dekken van de tafel, dan schakel je de oven met een druk op de knop uit vanaf je telefoon en hoef je je niet druk te maken dat je gerecht er zwartgeblakerd uitkomt. Met camera’s in de oven kun je realtime je gerecht in de gaten houden. Dankzij slimme functionaliteiten is de oven zelfs in staat om zelf gerechten te herkennen en op basis daarvan instellingen aan te bevelen. Zo wordt iedereen een keukenprins of -prinses. Stomen, grillen, bakken; met de ovens en combimagnetrons doet jouw keuken niet onder voor een sterrenrestaurant.

Stijlvolle eenheid

Steeds meer is de keuken een belangrijke ruimte in de woning waar we niet alleen maar maaltijden bereiden, maar ook echt leven. De keuken wordt vaak geïntegreerd in de woonkamer en aan lange tafels wordt dan uren getafeld. Het oog wil natuurlijk ook wat en wat is er dan mooier dan je apparaten te kunnen samensmelten met de stijl van je keuken. De ovens, koelkasten en vriezers van Samsung Bespoke zijn op elkaar afgestemd, waardoor je voor een prachtige eenheid in de keuken kunt kiezen. De apparaten zijn modulair en zo kunnen de vriezers en koelkasten, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, makkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Ze zijn dankzij hun kleuren en stijlvolle afwerking een eyecatcher in je keuken.

En nog even terug naar dat kerstdiner. Maak je geen zorgen over tafelkleden met wijnvlekken of het overhemdje van je zoon met jus, ook hier helpt Samsung Bespoke je uit de brand. De wasmachines binnen deze lijn zijn uitgerust met wasprogramma’s die het werk voor jou uit handen nemen. Kun jij mooi nagenieten van een heerlijke kerst.

Meer informatie over de Samsung Bespoke bezoek dan de website van Samsung

Gerelateerde artikelen